Eftimie nu se aștepta ca FC Argeș să piardă meciul cu ASA. „Deocamdată, cam atât putem. Se pare că miza jocurilor își spune cuvântul”

Marius ANGHEL 09 Sep. 2017, 10:10 Campionat

FC Argeș își făcea planuri mari înainte meciului cu ASA Târgu Mureș, de vineri seară, de pe teren propriu, în deschiderea etapei a 7-a. Cu o victorie, piteștenii luau locul mureșenilor pe podium, însă miza jocului s-a dovenit mult prea mare pentru elevii lui Iordan Eftimie. Cătălin Stan l-a scăpat din marcaj pe Paul Iacob la faza din care mijlocașul a deschis scorul, iar în repriza secundă Vișa a pasat prea moale lui Popescu și Cosmin Sîrbu a profitat de eroare și a adus victoria echipei sale. Și golul lui FC Argeș a venit tot după o gafă, însă autogolul lui Dan Panait a picat după acțiunea bună a lui Robert Grecu.

La finalul meciului încheiat cu victoria ASA-ului, 2-1, antrenorul piteștenilor, Iordan Eftimie, a pus eșecul pe seama greșelilor și a lipsei de concentrare din anumite momente ale partidei ale elevilor săi.

„Știam că ne așteptă un joc destul de greu și le-am spus jucătorilor mei să nu ia în seamă problemele adversarului pe care le-a avut în această săptămână. Le-am cerut băieților să fie concentrați doar la joc, însă, din câte se pare, nu am reușit să-i aduc cu picioarele pe pământ. Am început rău meciul pentru că la prima fază fixă am și primit gol. A trebuit să ne ducem peste adversar ca să egalăm. Am reușit acest lucru. După pauză, iar am început slab cu acea fază, care a fost practic un cadou. Adversarul a marcat și golul doi. Deocamdată, cam atât putem. Se pare că miza jocurilor își spune cuvântul. Am pretenții mai mari de la unii dintre jucători. Păcat că nu am mulțumit publicul venit în număr mare la stadion cu un rezultat bun. Îmi cer scuze față de public”, a spus Eftimie după meci, citat de pagina oficială de facebook a clubului piteștean.

Tehnicianul nu se aștepta ca FC Argeș să piardă acest meci, având în vedere problemele pe care le-a avut echipa din Târgu Mureș în această săptămână. „Am încredere în continuare în jucători pentru că au valoare, au calitate, dar este păcat că nu pun aceste calități în valoare în timpul meciului. Fotbalul ăsta are aceași limbă și trebuie să-ți faci treaba cât mai bine pe postul pe care te pune antrenorul. Am avut și noi câteva situații de a face 2-1, dar l-am prins pe Iacob într-o zi foarte bună. A scos două goluri ca și făcute. Și ei se puteau desprinde pentru că au avut câteva situații de a marca pe fondul relaxării noastre. Această relaxare nu mi-o explic. Sunt foarte supărat pentru că nu mă așteptam să pierdem jocul ăsta”, a mai declarat Iordan Eftimie.

După desfășurarea meciului din etapa a 7-a, FC Argeș a rămas cu 11 puncte și își va pierde a cincea poziție în clasament. Etapa următoare, la finalul săptămânii, are meci în deplasare, la Dacia Unirea Brăila.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: fb FC Argeș

Marius ANGHEL 09 Sep. 2017, 10:10 Campionat
Pe aceeași temă