Eduard Stoica: „Locul patru ne e accesibil”

20 May. 2009, 14:12 Campionat
Eduard Stoica: „Locul patru ne e accesibil

În continuare pe cinci, echipa severineană s-a apropiat la doar două puncte de ocupanta locului patru FCM Tg. Mureș, dar țintește ultima treaptă a podiumului.

„Anul trecut ne-am clasat pe cinci, loc pe care ne aflăm și în prezent, cu patru etape înainte de final, dar eu n-aș vrea să ne oprim aici. Consider că locul patru ne este accesibil, însă îmi doresc să încheiem campionatul chiar pe podium, pentru a termina cu fruntea sus acest sezon, după ce am ratat obiectivul. Suntem la trei puncte de Vâlcea, iar dacă vom câștiga toate meciurile pe care le mai avem de disputat, putem termina pe locul trei”, spus Eduard Stoica, adus la Tr. Severin înaintea returului din sezonul trecut, pe parcursul căruia a marcat un singur gol, în succesul confortabil de la CFR Timișoara, scor 5-0!

Titularizat mai mult în acest campionat, când i s-a dat credit pe partea stângă, jucătorul de 24 de ani a ajuns al doilea marcator al echipei, cu cinci reușite, la fel ca sârbul Milan Mitic, ambii devansați, cu un singur gol, doar de portughezul Hugo Moutinho.
Stoica a înscris chiar etapa trecută, în victoria de la Vânju Mare, scor 1-0 cu FC Bihor, când a punctat din penalti, aceasta fiind prima sa execuție de la punctul cu var de la venirea la FC Drobeta.

„A lipsit suspendatul Moutinho, care de obicei execută loviturile de la 11 metri. Poate voi mai avea ocazia să înscriu din penalti. Dacă nu, sper să o fac din acțiune”, a spus Stoica, ajuns în acest retur, alături de mijlocașul dreapta Cătălin Crișan, golgheterul echipei cu trei reușite.

Mijlocașul doljean nu-și mai amintește când a înscris ultima dată pentru Dunărea Calafat de la punctul cu var, dar își știe perfect dublele din acest sezon cu FC Drobeta, din partidele de la Motru și Vânju Mare, cu CS Mechel Câmpia Turzii (3-0) și FC Târgoviște (4-2), din etapa a XVI-a, respectiv XXVIII-a.
 

 

Articol scris de Mircea Oglindoiu

20 May. 2009, 14:12 Campionat
Pe aceeași temă