După UTA, Unirea a remizat și cu Șoimii. Bona: „Punctul nu ne ajută foarte mult, dar e bun pentru moralul jucătorilor”

Marius ANGHEL 14 Nov. 2015, 20:15 Campionat
După UTA, Unirea a remizat și cu Șoimii.** Bona:

Unirea Tărlungeni a obținut a doua remiză consecutivă în fața unei echipe din județul Arad. Dacă miercuri a făcut 2-2 cu UTA Bătrâna Doamnă, de data aceasta formația brașoveană a remizat la unu cu Șoimii Pâncota.

„Meciul a avut două reprize diferite. În prima parte ei ne-au dominat clar, jucătorii mei au fost fricoși, dar am reușit să îi trezesc la pauză. Am avut altă atitudine în partea a doua, am jucat foarte bine până la gol, după care Pâncota a avut o ocazie foarte mare. Punctul nu ne ajută foarte mult, dar e bun pentru moralul jucătorilor, mai ales că noi de trei etape am schimbat echipa. Jucăm cu trei-patru juniori, numele grele au rămas acasă, am plecat pe alt drum. Acum îmi pare foarte rău de punctele pierdute cu UTA, a fost un meci pe care l-am dominat cap-coadă și am cedat două puncte inexplicabil. Mergem înainte, Pâncota e o echipă arțăgoasă, cu un teren mai rău, știam că dacă luăm gol ne va fi greu să revenim pentru că nu poți construi pe acest teren. Dar, mă bucur că acești tineri au luat un punct, ne jucăm șansa până la capăt”, a declarat Daniel Bona la finalul disputei cu „alb-negrii”, antrenorul celor de la Tărlungeni.

„Sistemul ne avantajează în acest sezon”

Acesta a vorbit și despre discuțiile aprinse dintre cele două părți dinaintea confruntării de sâmbătă dimineață: „În tur a fost agresivitate mai mare, dar a fost un meci frumos. Pâncota a avut două penalty-uri, noi am avut patru bare și șapte ocazii de poartă, a fost un meci peste nivelul ligii a doua. Înainte de meci se mai face atmosferă, dar nu e vorba că îți iei gâtul. Nici nu am vorbit cu domnul Popa, nu am niciun orgoliu cu nimeni. Să sperăm că vom aduna punctele să ajungem în play-out, iar din retur vom mai arăta altfel. Ne revin și jucătorii accidentați și o să facem și niște achiziții. Sistemul ne avantajează în acest sezon, pentru că nu avem puncte și oricum acestea se înjumătățesc, iar astfel ne putem apropia de cei din față. Dar trebuie să mai adunăm puncte, altfel rămânem mult în spate”.

Unirea Tărlungeni e pe loc retrogradabil direct în acest moment. 8 puncte au brașovenii, cu două mai puține decât FC Caransebeș.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 14 Nov. 2015, 20:15 Campionat
Pe aceeași temă