„După acest joc s-au lămurit și cei de la Iași că nu dăm meciul nimănui”

21 May. 2012, 09:07 Campionat

Principalul finanțator al FC Botoșani i-a felicitat pe jucători pentru modul în care au evoluat la Constanța și consideră că echipa are potențial mult mai mare. În același timp, Valeriu Iftime spune că acest egal demonstrează că FC Botoșani joacă doar pe teren și nu cum acuzau cei de la Iași.

„Băieții merită felicitați pentru modul cum au jucat la Iași și la Constanța. Cred că după acest joc s-au lămurit și cei de la Iași că nu dăm meciul nimănui. Noi muncim și jucăm doar pe teren. Am făcut un meci bun la Constanța contra unei echipe care va juca în liga I și puteam chiar să câștigăm dacă Matei reușea să marcheze. Până la urmă este un rezultat echitabil și băieții au demonstrat că au caracter și că pot mai mult”, a spus Valeriu Iftime.

Viitorul echipei FC Botoșani este incert

Principalul finanțator al FC Botoșani susține că nu va putea plăti aceeași bani și în următorul sezon competițional. El consideră că viitorul echipei FC Botoșani depinde de interesul agenților economici și a autorităților locale și județene pentru fotbal.

„Nu știu ce se va întâmpla din sezonul următor. Sunt foarte mulți bani iar legislația în domeniul fiscal nu ne ajută în niciun fel. Până acum am cheltuit în fotbal vreo 4 milioane de euro. Doar sezonul acesta au fost 500.000 de euro. Nu pot avea în fiecare an câte o plăcere de 500.000 de euro. Ceea ce am făcut până acum a fost pentru oraș. Nu mă interesează să am notorietate și să candidez, nu mă interesează nicio funcție. Dacă vom găsi formula financiară pentru a continua, în mod cert anul viitor tragem la promovare. În caz contrar nu știu ce se va întâmpla”, a spus Valeriu Iftime.

Sursa: Bt online

21 May. 2012, 09:07 Campionat
Pe aceeași temă