Dulcea a stricat sărbătoarea la Brașov! Corona s-a împiedicat de FC Argeș

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 17:23 Campionat

Corona Brașov nu a reușit să câștige meciul disputat astăzi, pe teren propriu, scor 3-3! Dacă ar fi câștigat meciul cu piteștenii, brașovenii ar fi sărbătorit promovarea în Liga I, iar acum toate speranțele se leagă de ultimul meci, cel din deplasare cu FCM Târgu Mureș, în care elevii lui Dan Bona au doar varianta victoriei.

Arbitrajul penibil al brigăzii conduse de Ionel Ivan, o echipă supermotivată (FC Argeș), dar și numeroasele greșeli din acest meci au dus la un rezultat care a stricat sărbătoarea celor de la Corona. Brașovenii au deschis scorul prin Coman în minutul 7, iar Horia Popa a lovit transversala cu o torpilă din mijlocul careului (14). Mai mult, centralul întâlnirii a refuzat un penalty clar gazdelor în minutul 9, la un faul clar în careu la Martac.

În loc de 2-0, pitestenii au restabilit egalitatea prin Dulcea, care a transformat un penalty usor acordat (15). Coman a reușit dubla în minutul 25 și se părea ca brasovenii nu vor avea probleme în obținerea victoriei.

Dîlbea și Ene puteau majora scorul până la pauză, dar la cabine s-a intrat la egalitate, pitestenii reușind egalarea prin acelasi Dulcea, care a profitat de o gafă a defensivei brașovene.

În partea secundă, Corona a atacat cu toate liniile, dar oaspeții au lovit din nou, prin același Dulcea, servit ideal de Forika (60)!

Până la final, brașovenii au luat cu asalt careul oaspeților, au reușit egalarea prin reușita lui Damian (79), au cerut apoi un penalty la un henț clar în careu al lui Visa văzut de toată lumea, nu și de arbitrul brăilean.

S-a încheiat 3-3, cu mulți nervi pe teren, cu jucătorii și oficialii brasoveni cerându-i socoteala arbitrului. Fără niciun folos, iar promovarea poate fi compromisa, daca echipa nu va strange randurile până la meciul cu FCM Târgu Mureș.

CORONA BRAȘOV
FC ARGEȘ
3-3

I. Coman ”7, ”24, R. Damian ”78 / Dulcea ”15 – pen., ”41, ”59

Marc – Martac, Forika, Damian, Burlacu (Marcăș ”75) – Chirciu, Stângă, Dâlbean (Fl. Manea ”63), H. Popa (Fizeșan ”65) – I. Coman (cpt.), M. Ene
Antrenor: Daniel Bona

Fl. Croitoru – Ad. Voicu (cpt.), Vișa, Cârstoiu, Briceag – Al. Popa, Manole (R. Cârstea ”39), Răuță, Cr. Iancu – Ivănică, Dulcea (A. Drăgan ”80)
Antrenor: Iulian Crivac

Sursa: Monitorul Expres
Foto: Bogdan IORDACHE

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 17:23 Campionat
Pe aceeași temă