Dinamo, ultima „casă” pentru Sportul!

Mihai Andries 29 May. 2013, 13:40 Campionat
Dinamo,** ultima

Ultimele partide ale Sportului jucate pe teren propriu au avut loc de obicei în Giulești. Din păcate pentru gruparea antrenată de Daniel Timofte, arena de sub Podul Grant nu a mai fost disponibilă și pentru meciul de mâine cu Rapid Suceava, deoarece giuleștenii au meci pe teren propriu cu Ceahlăul, de la ora 20,30. În aceste condiții, s-a căutat o altă variantă pentru ultimul meci de pe teren propriu al echipei patronate de Vasile Șiman, găsindu-se soluția Dinamo. Așa că meciul cu Rapidul sucevean va avea loc pe stadionul principal din complexul din Ștefan cel Mare, de la ora 18, observatorul întâlnirii fiind brașoveanul Ioan Mandoca.

Trebuie remarcat că Sportul va juca „acasă”, în complexul Dinamo, pentru a doua oară în acest sezon. Însă, prima dată au făcut-o pe „Florea Dumitrache” în victoria cu 4-0 în fața Brăilei. În restul sezonului, studenții au mai jucat acasă pe stadioanele Astra din Ploiești și „Valentin Stănescu” și Juventus din București, pe ultimul având loc scandalul cu Farul.

Vor să rejoace meciul cu Farul

Un zvon interesant umblă de câteva zile printre oficialii de cluburi din eșalonul secund. Se pare că studenții încearcă imposibilul pentru a nu avea surprize pe final de campionat și să se trezească în Liga a III-a. Asta pentru că jocul rezultatelor îi poate duce pe locul 12 la sfârșitul sezonului, loc echivalent cu retrogradarea. De aceea, se vehiculează că Șiman face demersuri pentru a obține rejucarea meciului cu Farul, lucru neconfirmat oficial de gruparea studențească.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 29 May. 2013, 13:40 Campionat
Pe aceeași temă