Dinamo II, doar egal pe teren propriu în fața lanternei roșii

13 Nov. 2011, 09:41 Campionat
Dinamo II, doar egal pe teren propriu** în fața lanternei roșii

După ce etapa trecută a obținut un punct nesperat în fața liderului de atunci a Ligii a doua, Delta Tulcea, formația lui Flavius Stoican nu a reușit să se impună în jocul cu ocupanta ultimului loc. Dinamo II a evoluat pe terenul central din Complexul Ștefan cel Mare, dar a încheiat la egalitate meciul cu lanterna roșie, Gloria Buzău. Scorul final a fost de 1-1, iar marcatorii celor două goluri au fost Georgian Păun pentru gazde, respectiv Dănuț Prodan pentru buzoieni.

Meciul a debutat anost, cu cele două formații care s-au tatonat reciproc la mijlocul terenului. Deși dinamoviștii au fost mai prezenți în joc, formația antrenată de Mihai Ciobanu a intrat în avantaj la cabine. Cu cinci minute înainte de pauză, Corcoveanu a fost faultat în careu de către Nițu, iar arbitrul Cristian Dumitrică a arătat punctul cu var. Lovitura de pedeapsă a fost executată bine de către Dănuț Prodan, iar Gloria prelua avantajul pe tabelă. Chiar dacă în ultimul minut al primei reprize dinamoviștii au ratat o mare ocazie prin Mușat, rezulatul la pauză a fost 0-1.

Repriza secundă a aparținut în totalitate echipei antrenate de Flavius Stoican. În minutul 57, Georgian Păun a tras în bară din poziție foarte bună, iar apoi Nelu Bucă a trimis prea încet din careu spre poarta goală, iar golul a fost salvat în ultima clipă de un apărător buzoian.
Egalarea a venit în minutul 67, când același Georgian Păun a întors frumos în careu doi adversari și a tras plasat, la colțul lung. După doar 5 minute, marcatorul golului putea să reușească „dubla”, însă a șutat peste din poziție excelentă. Buzoienii puteau să detoneze bomba în Ștefan cel Mare și să plece cu toate cele 3 puncte, însă Naumovski a avut un reflex de zile mari la șutul lui Mihălcescu din minutele de prelungire.

După acest meci, Dinamo II ajunge pe 8 în clasamentul Seriei I, iar Gloria Buzău aduna abia al 9-lea punct din campionat. Formația lui Mihai Ciobanu este singura din întreaga Ligă a II-a, care nu a reușit să strângă măcar 10 puncte până în etapa a XIII-a.

Dinamo II – Gloria Buzău 1-1 (0-1)
Au marcat: Păun (’67)/ D. Prodan (’39)

Dinamo: Naumovski – D. Stanca, M. Ioniță, A. Nițu, Mușat – Scărlătescu, Mișu (’46 Kanda), Bucșă (cpt.), Mihăescu (’83 A. Câmpean) – Păun, V. Bucă
Antrenor: Flavius Stoican

Gloria Buzău: D. Sîrbu (cpt.) – Jercălău, I. Filip (’51 Berceanu), Țabără, Boboc – Spătaru (’84 R. Tudor), M. Pușcă, Horovei, Corcoveanu – D. Prodan, Ad. Câmpeanu (’78 Mihălcescu)
Antrenor: Mihai Ciobanu

articol scris de Gabriel MORARIU

13 Nov. 2011, 09:41 Campionat
Pe aceeași temă