„Din greșeli se învață, din păcate noi a trebuit să mai greșim o dată”

Marius ANGHEL 03 Oct. 2012, 17:23 Campionat

Luni, de la ora 17.00, Alin Pânzaru a mai purtat o ultimă rundă de discuții cu jucătorii despre partida cu Săgeata Năvodari și apoi a condus primul antrenament din această săptămână.

Urmează meciul cu lidera seriei, Sportul Studențesc, unul în care, în opinia lui Pânzaru, brăilenii ar trebui să se revanșeze printr-un rezultat pozitiv și astfel să mai atenueze efectele înfrângerii din etapa trecută.

Antrenorul consideră că brăilenii au resimțit o stare de oboseală după partida din cupă cu Viitorul Constanța, dar nu-i scuză pentru faptul că au tratat cu superficialitate momentele importante ale partidei.

„Din greșeli se învață, din păcate noi a trebuit să mai greșim o dată. Evident că nu mai putem întoarce rezultatul în favoarea noastră, trebuie doar să spălăm rușinea acestei înfrângeri. Nu am fost la fel de concentrați pe toată durata partidei și nu am tratat cu maximă seriozitate toate fazele, de aceea am ajuns în această situație”, a fost prima reacție a lui Alin Pânzaru.

Antrenorul echipei brăilene a precizat apoi că nu vor merge în excursie la București. „Noi toți suntem vinovați pentru ceea ce s-a întâmplat, noi trebuie să muncim pentru a recupera terenul pierdut. Trebuie uitat acest episod, vin meciuri foarte grele și trebuie să le pregătim în liniște. Eu am încredere în jucători, iar evoluția lor din prima repriză îmi dă speranțe într-un joc bun la Sportul. Știu că vom întâlni lidera, o echipă cu multe valori în lot, dar în niciun caz nu vom merge în excursie la București”, a mai spus Pânzaru.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 03 Oct. 2012, 17:23 Campionat
Pe aceeași temă