Dima: „Vom da totul pe teren pentru că avem mare nevoie de puncte”

Mihai Andries 26 Apr. 2013, 14:49 Campionat
Dima: „Vom da totul pe teren** pentru că avem mare nevoie de puncte

Fundașul dreapta al celor de la FC Olt Slatina, Valentin Dima, crede că, după jocurile bune din ultimele meciuri, va veni victoria mult așteptată. Chiar dacă misiunea este foarte dificilă, adversarul de săptămâna viitoare fiind liderul, Corona Brașov, slătinenii sunt încrezători.

Cu victoria la masa verde din această etapă, FC Olt Slatina va acumula 17 puncte, însă insuficiente pentru a părăsi subsolul clasamentului. Gândurile slătinenilor sunt îndreptate către meciul din deplasare cu prima clasată, Corona Brașov, programat pe data de 2 mai. Fundașul de bandă dreapta, sosit în vară de la Concordia Chiajna, Valentin Dima, crede că echipa poate reveni cu cele trei puncte.

„Ne-a lipsit doar șansa, până acum, să nu câștigăm. Am avut ocazii, am marcat goluri, am și primit goluri, dar am avut ultimele două meciuri în mână. Puțină șansă dacă aveam, în meciul de la Baia Mare, cel cu Poli și cel cu Mioveni, am fi avut 9 puncte, dar noi am luat doar trei. În deplasare la Mioveni, dacă aveam 3-0 la pauză, nu cred că se supăra nimeni de la ei, dar asta este. Am avut evoluții bune, n-am avut șansă”, a declarat fundașul dreapta de la FC Olt Slatina, Valentin Dima.


„Dacă vom juca la fel, putem câștiga”

Fundașul celor de la FC Olt Slatina, Valentin Dima, crede că echipa trebuie să repete evoluția din jocurile precedente pentru a reveni cu puncte de pe terenul liderului.

„Dacă vom juca la fel, putem câștiga. Vom da totul pe teren, pentru că avem mare nevoie de puncte. Sunt mai multe echipe care se luptă în partea de jos a clasamentului, important este să legăm două, trei victorii, iar eu cred că se poate. Personal, mă bucur că am jucat, sper să o fac cât mai bine de fiecare dată când intru în teren”, a mai spus jucătorul defensiv al celor de la FC Olt Slatina.

FC Olt Slatina are două meciuri mai puțin disputate decât alte echipe din serie. Slătinenii depind și de jocul rezultatelor. Luceafărul Oradea, prima formație situată deasupra echipei FC Olt, primește vizita celor de la ACS Poli, în timp ce FC Maramureș se deplasează la FCM Târgu Mureș.

 

Sursa: Gazeta Nouă

 

Mihai Andries 26 Apr. 2013, 14:49 Campionat
Pe aceeași temă