Deranj la UTA

26 May. 2009, 14:44 Campionat
Deranj la UTA

Ionuț Popa este „negru” după eșecul de sâmbătă seara, din fața echipei CFR Timișoara, care a generat suspiciuni legate de corectitudinea cu care s-a jucat.

Logic, un aranjament pus la cale pentru salvarea in extremis a celor de la CFR Timișoara nu-și prea avea rostul, mai ales după rezultatele de sâmbătă dimineață, când „U” Cluj a învins la Oradea, iar CS Universitatea Arad s-a impus la Lupeni. În ciuda victoriei de la Arad, CFR Timișoara trebuie să câștige ultimele trei meciuri rămase și să spere în jocul indirectelor, astfel încât două echipe dintr-un un grup format din CSU Arad, „U” Cluj. Turda, Deva sau Lupeni să ajungă sub CFR.

Așa cum CFR Timișoara speră că va învinge în ultimele trei jocuri, toate celelalte formații speră, iar a miza pe o salvare a timișorenilor implică un risc uriaș. Dincolo de lipsa de logică a unui blat în confruntarea de sâmbătă, de la Arad, speculații există, utiștii fiind bănuiți de non-combat. Interesant este că mai nimeni nu ține cont că UTA-ei i-au lipsit jucători importanți, precum Mârne, Toc sau Țucudean, că Drida a jucat nerefăcut și că n-ar fi intrat dacă nu s-ar fi accidentat Jăpălău, că linia de mijloc a fost complet nouă sau chiar că UTA nu este chiar o super-putere a seriei. 

S-a generat un curent de genul: „UTA a dat meciul” și nimeni nu-l mai poate opri, ceea ce face mult rău clubului arădean.

 

Articol scris de Sebastian Șiclovan

26 May. 2009, 14:44 Campionat
Pe aceeași temă