Delta Tulcea dă lovitura la Ploiești

11 Apr. 2009, 16:11 Campionat

Petrolul juca acasă după două victorii consecutive și în cazul unei noi victorii ar fi ajutat în lupta pentru promovare pe cealaltă echipă ploieșteană, FC Ploiești, antrenată din postura de consilier sportiv de Marius Șumudică.

Găzarii au pierdut surprinzător în fața unei echipe care etapa trecută nu a reușit să înscrie contra Concordiei Chiajna. Cele două reprize au fost simetrice ca desfășurare a jocului, dar și pe tabela de marcaj.

În timp ce oaspeții au făcut un pressing excelent și au folosit foarte bine arma contraatacului, Petrolul a atacat și cu fundașii, dar nu a reușit să înscrie, deși în minutul 89 balonul a lovit bara porții apărate de Olteanu, după ce Coțan a bătut o lovitură liberă de partea dreaptă.

Oaspeții au înscris în prima repriză după o lovitură de la colț, mingea ajungând cu mult noroc la Vișan Crețu care a reușit deschiderea scorului. Mitanul al doilea a adus penalty-ul obținut de Daniel Costescu și transformat cu ușurință de Cristian Coconașu în minutul 65.

Forțat de scor, antrenorul gazdelor, Eusebiu Tudor, i-a trimis în teren pe Laurențiu Marinescu și pe Constantin Muțiu, dar jocul s-a decis la mijlocul terenului, acolo unde duelul dintre Stana și Coconașu a fost în prim planul partidei. După acest meci, gazdele au pierdut ultima șansă de a se bate la promovare în acest sezon, iar oaspeții așteaptă cu interes rezultatul partidei de mâine de la Snagov.

Articol scris de Andrei Petrică

Foto: Cosmin Manea

11 Apr. 2009, 16:11 Campionat
Pe aceeași temă