Farul s-a înțeles cu Coconașu și Nicu Crețu!

Farul s-a înțeles cu** Coconașu și Nicu Crețu!

FC Farul va susține primul meci din Cupa României, ediția 2013/2014, marți, 27 august, de la ora 17.30, în faza a IV-a a competiției. „Marinarii” vor întâlni în deplasare echipa de Liga a III-a Viitorul Axintele (județul Ialomița), care a ocupat locul doi în clasament în sezonul trecut, în urma echipei Gloria Buzău, care a promovat în Liga a 2-a. De fapt, Axintele terminase pe prima poziție, dar a fost penalizată cu nouă puncte, pe probleme de juniori, și astfel a rămas în eșalonul trei.

„Vom întâlni o echipă bunicică, pe care nu trebuie să o tratăm de sus”, a declarat președintele Farului, Neculai Tănasă. „În sezonul trecut, Viitorul Axintele a avut rezultate deosebite. A dominat autoritar seria și a câștigat la pas, însă a fost depunctată. Altfel, acum eram colegi în Liga a 2-a. Deocamdată, nu avem multe informații despre ei, dacă mai au aceeași echipă sau nu, dar vom trata meciul cu toată seriozitatea”, a spus și antrenorul constănțean Ion Răuță.

Intrați ieri în cantonament, „marinarii” susțin astăzi un meci amical, cu Dunărea Călărași, în deplasare, de la ora 17.30. Sâmbătă, este programată o nouă confruntare de verificare, cu Unirea Slobozia, tot în fieful adversarilor, de la ora 11.00.   

Acorduri cu Nicu Crețu și Coconașu

Giani Nedelcu, patronul Farului, a declarat că, după ce, luni, clubul a obținut semnăturile a zece jucători, ieri a căzut de acord cu alți doi fotbaliști, mijlocașii centrali Coconașu și Nicu Crețu. „Sperăm să rezolvăm problema cu insolvența, astfel încât să evoluăm în campionat. Speranța moare ultima. Lotul pentru Liga a 2-a va avea 25 sau 26 de jucători. Trebuie să ne mai întărim în atac. Oricum, lotul actual e mult mai bun față de cel din sezonul trecut. Avem mai mulți jucători în probe, asupra cărora se vor pronunța antrenorul Ion Răuță și președintele Neculai Tănasă. Am asigurat ce mi-au cerut cei doi stringent, mingi, echipament de antrenament, vitaminizare și medicamentație. Ne ajută și suporterii, al căror exemplu sper să-l urmeze, la scară mare, și orașul. E un lucru foarte frumos ce fac băieții din galerie. A fost alegerea lor, prin care au dovedit că sunt fariști adevărați. La greu se văd aceștia. Cei care se bat cu pumnii în piept și fac declarații sforăitoare nu sunt fariști. Au devenit, declarativ, după ce au fost plătiți cu bani mulți de clubul Farul”, a spus Giani Nedelcu.

Sursa: Ziua de Constanța

Pe aceeași temă