Deja-vu! Încă o dată băcăuanii sunt egalați pe finalul jocului

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 04 Oct. 2014, 18:50 Campionat

Un nou antrenor, aceleași probleme. Sport Club Bacău a jucat foarte modest sâmbătă, în cadrul meciului ce conta pentru etapa a 6-a a Ligii 2, în fața unei echipe a Baloteștiului care a arătat bine și care și-a creat marile ocazii ale meciului. Băcăuanii conduși acum de Cristi Popovici au început să tragă prea mult de timp, fiind mai mult preocupați de arbitraj, iar aceste lucruri s-au răzbunat, ilfovenii egalând în minutul 87, chiar dacă evoluau în inferioritate numerică.

           Meciul a început bine pentru CS Balotești, în minutul 4 Oprea șutând periculos cu pământul, dar Petrariu a prins cu siguranță. Același Oprea a fost aproape de a marca, după un corner executat de Dobrescu, însă din nou portarul băcăuanilor a reușit să respingă în corner. Prima ocazie a gazdelor a fost în minutul 31 când Hurdubei a șutat violent puțin peste poartă de la 22 de metri, după un un-doi frumos cu Rusu. Golul SC-ului a fost înscris de Dumitriu în minutul 36, cu o deviere din 8 metri, acesta fiind găsit perfect în careu de către Căinari.

          În repriza secundă tot echipa oaspete a fost cea mai periculoasă, în minutul 67 ratând o mare ocazie: Adăscăliței gafează în apărare, iar Marinaș scapă singur cu Petrariu și șutează în bară, mingea revine tot la el, dar a doua oară este blocat de inspiratul portar băcăuan. În minutul 77, Hristu Chiacu a primit direct cartonașul roșu pentru un fault fără minge asupra lui Mihălăchioae, iar meciul părea a fi încheiat. N-a fost așa, fiindcă Baloteștiul a egalat în minutul 87, când, după executarea unui corner, Flămânzeanu a recentrat pe spate, iar Ion a reluat cu capul din 6 metri în poartă.

        Ca de obicei, în ultimele partide de pe teren propriu, jucătorii băcăuani au exagerat cu tragerile de timp și au fost prea concentrați la deciziile arbitrului, în loc să își vadă de treaba lor, în teren. În orice caz, după aspectul jocului, se poate spune că CS Balotești a pierdut două puncte.

SC BACĂ‚U            1
CS BALOTEȘTI    1

Dumitriu ”36 / N. Ion ”87

Petrariu – Mihălăchioae, Burcă, Adăscăliței, Sascău – Căinari, Taban, L. Dumitriu, Hurdubei (cpt.)(Pungă ”90) – Bg. Ungureanu (Predoiu ”58), B. Rusu (Vraciu ”58)
Rezerve neutilizate: E. Savu – Lozneanu, Luncanu, Strugariu
Antrenor: Cristian Popovici

V. Tănase – V. Crăciun, Flămânzeanu (cpt.), Șomodean (I. Sandu ”20), Dobrescu – H. Chiacu, N. Ion, Păun, Sidek (Ciocănaru ”52) – Bg. Oprea, Șt. Radu (Marinaș ”61)
Rezerve neutilizate: Ciuculescu – Lupașcu, N. Filip, Corcoveanu
Antrenor: Tudorel Dumitru
Eliminat: H. Chiacu ”77 (roșu direct)

Articol și foto de Horian ALEXOAE

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 04 Oct. 2014, 18:50 Campionat
Pe aceeași temă