Debut dezastruos pentru Delta! „Dubla” lui Bardu le-a stricat socotelile tulcenilor

18 Mar. 2012, 13:31 Campionat

Fotbaliștii tulceni au dezamăgit total la prima apariție pe teren propriu în retur, pierzând fără drept de apel în fața echipei Callatis Mangalia cu scorul de 2-0.

Atrași de vremea excelentă și promisiunea unei victorii facile în fața unei nou-promovate, tulcenii au venit în număr destul de mare, aproape 2000, la stadion. Meciul dintre Delta și Callatis Mangalia se anunța unul ușor pentru tulceni, având în vedere victoria din meciul tur, dar în final s-a dovedit un galop de sănătate pentru oaspeți. Fotbaliștii din Mangalia au părut echipa care își propune promovarea, în timp ce Delta nu și-a propus mai nimic, reușind ca în cea de-a doua repriză să nu trimită nici măcar un șut pe cadrul porții!

Spre deosebire de echipa tulceană oaspeții au demonstrat câteva idei de joc, reușind să înscrie două goluri prin același Bardu, în minutele 54 și 59, la capătul unor faze la care apărarea tulceană încă visa la vacanța din Antalya.

În concluzie, un meci transformat în coșmar de somnolența fotbaliștilor tulceni, terminat cu aplauze la scenă deschisă pentru echipa oaspete, cu spectatori care au plecat încă din minutul 70, ceva huiduieli la adresa antrenorului Dulca, dar și încurajări legate de partida ce pare a fi decisivă împotriva Iașiului, săptămâna viitoare.

Puțin fotbal pentru cei ce au fost la stadion să vadă fotbal, și acesta oferit de oaspeți, ceva mai mult soare, singurul câștig pentru cei ce au amânat eronat ieșirea la grătar.

DELTA TULCEA – CALLATIS MANGALIA 0-2 (0-0)
Bardu (54, 59)

Stoicescu – Cârjă, Soporan, D. Munteanu, S. Cucu – Câju, Ad. Ionescu (cpt.) (’68 R. Radu), B. Oprea, Tobă (’62 Delgado) – D. Florea, Henry
Antrenor: Cristian Dulca

Cr. Mitrea – Samson, Răvoiu, R. Damian, I. Miron – I. Florea, Cogali – Cojenel (’65 Bolat), Bardu, Sin (’73 R. Lupu) – Doicaru (’69 Hertu)
Antrenor: Mugurel Cornățeanu

Sursa: Ziarul de Tulcea

18 Mar. 2012, 13:31 Campionat
Pe aceeași temă