Debut cu stângul pentru Foresta. Sucevenii au pierdut la scor cu noua echipă din Ștefănești

Marius ANGHEL 08 Aug. 2016, 12:03 Campionat
Debut cu stângul pentru Foresta.** Sucevenii au pierdut la scor cu noua echipă din Ștefănești

Startul sezonului oficial al ligii secunde n-a fost de bun augur pentru Foresta Suceava, care a cedat cu scorul de 4-1 la Ștefănești (Ilfov), acolo unde s-a mutat și unde va evolua de acum înainte fosta echipă brașoveană Unirea Tărlungeni.

Debutul partidei desfășurate sâmbătă a aparținut fotbaliștilor pregătiți de Adrian Iencsi, care au reușit să deschidă scorul după un sfert de oră de joc prin Dănilă, cu capul, după un corner. Gazdele au echilibrat însă treptat jocul, astfel că au izbutit să egaleze până la pauză prin Sin (33), care l-a învins pe Niga cu un șut plasat, din 8 metri. Sucevenii n-au fost în stare să repete și în mitanul secund prestația bună din prima parte, ceea ce a permis formației Unirea să preia controlul ostilităților din teren.

Astfel, după o oră de joc amfitrionii conduceau deja cu 3-1, grație dublei semnate de V. Mihai (55, 66). Scorul final al întâlnirii a fost stabilit de Braga, în minutul 72, din penalty. Singura acțiune ofensivă mai periculoasă pe care și-au trecut-o în cont „galben-verzii” în repriza secundă i-a aparținut lui Bogdan Rusu, însă mingea șutată de acesta s-a dus în plasa laterală.

„Victoria gazdelor este absolut meritată. Diferența de scor putea fi chiar mai mare. Am fost dominați la toate capitolele. Unirea a fost echipa mai agresivă, a alergat mai mult și a jucat cu o ambiție mai mare. Poate dacă eram mai atenți după ce am deschis scorul și fructificam cele două ocazii clare pe care le-am avut la 0-1, alta era soarta partidei. Din păcate, după ce am fost egalați, în repriza secundă nu a mai contat. Este un rezultat pe care eu mi-l asum. Trebuie să învățăm din greșelile pe care le-am făcut în acest meci”, a declarat, citat de gazetasv.ro, antrenorul Forestei, Adrian Iencsi.

UNIREA TĂ‚RLUNGNEI – FORESTA SUCEAVA 4-1
Sin ’33, V. Mihai ’55, ’66, Braga ’72 – pen. / Dănilă ’17

Gudea – Ciortan, E. Nicu (cpt.), Alin Stoica, Al. Mihai – Mambi – Sin, Braga, Zaina (N. Voinea ’73), M. Vasile (I. Anghel ’75) – Tigoianu (G. Ivan ’85)
Rezerve neutilizate: Manciu – D. Zamfir, I. Burnea, V. Apostol
Antrenor: Laurențiu Tudor

Niga – D. Bălan, D. Lung, A. Mutu, Drugă (Turda ’82) – Căinari, V Stănescu (Bujor ’46), Dănilă – Rz. Avram – M. Matei, Bg. Rusu
Antrenor: Adrian Iencsi

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 08 Aug. 2016, 12:03 Campionat
Pe aceeași temă