„De pe locul zece e foarte greu de vorbit despre promovare”

21 Mar. 2012, 09:50 Campionat
„De pe locul zece e foarte greu de vorbit despre promovare

Viceprimarul Florin Ghiorghiță este nemulțumit de modul în care a început FC Botoșani returul campionatului. Acesta consideră că teoretic încă sunt șanse de promovare în primul eșalon dar va fi mult mai greu în condițiile în care FC Botoșani s-a distanțat și mai mult de primele locuri.

„Ne-am pus speranțe foarte mari. Am asigurat tot ceea ce puteam asigura ca municipalitate, patronii și sponsorii au băgat mulți bani, le-au făcut contracte demne de o echipă care vrea să promoveze, prime bune, două cantonamente. Nu îmi explic ce s-a întâmplat”, a spus Florin Ghiorghiță, care a adăugat:

„În condițiile în care ceilalți s-au împiedicat și mă refer la Viitorul Constanța, Delta Tulcea, Poli Iași trebuia să profităm. Din păcate ne-am împiedicat și noi. Probabil ne-am dus cu ideea că suntem învingători dinainte deoarece suntem prea valoroși. Au plecat cu două zile înainte. Au avut timp să se odihnească, să se pregătească. Din câte am înțeles nu au respectat ceea ce le-a transmis antrenorul. La niște jucători cu atâta experiență nu îmi explic ce s-a întâmplat. Părerea mea este că ei trebuie sancționați. Ar trebuie să își primească primele și contractele în momentul în care vor ajunge măcar pe locul cinci”.

Cât privește șansele echipei botoșănene la promovare, Florin Ghiorghiță consideră că acestea s-au redus și că va fi greu de recuperat diferența de nouă puncte până la locul doi.

„Ținta noastră este promovarea. Ea poate fi încă atinsă. Puteam fi la șase puncte de locul doi și la trei puncte de locul trei. Era o șansă mare. De pe locul zece e foarte greu de vorbit despre promovare. Problema este că suntem la două puncte de retrogradare”
, a mai spus viceprimarul.

sursa: btonline.ro

21 Mar. 2012, 09:50 Campionat
Pe aceeași temă