„De la meciul acesta, nu mai avem nicio șansă la promovare, vom face o reconstrucție din mers”

21 Apr. 2012, 16:28 Campionat

Vizibil afectat de rezultatul meciului cu Săgeata Năvodari, scor 1-1, antrenorul echipei FC Farul, Viorel Tănase a declarat la finalul partidei că echipa sa și-a bătut joc de ultima șansă pe care o mai avea de a promova și a promis că va lua măsuri împotriva anumitor jucători care l-au dezamăgit crunt în acest meci.

„Nu am pierdut doar două puncte ci am pierdut tot ceea ce ne-am propus. Am zis ca dacă nu reușim să caștigăm astăzi, nu merităm să promovăm. Astăzi m-au dezamăgit cățiva jucatori și voi lua măsuri. Indiferent de situația clubului la momentul ăsta, într-un meci ca ăsta trebuie să ai motivație. Am avut 8-9 ocazii clare și le-am tratat cu foarte mare lejeritate și în superioritate numerică „reușim” să luăm gol și era să-l luăm și pe al doilea. Asta este valoarea la momentul ăsta. O să o ducem așa până la vară, încerc să fac ceva.

De la meciul acesta, nu mai avem nicio șansă la promovare și vom face o reconstrucție din mers și vedem ce o să fie în continuare. Îmi asum înfrângerea, nu o să dau în jucători decât în cabină, acolo unde spunem totul din punct de vedere profesional. Sunt supărat pentru că le cer să rezolve niște faze simple, nu le cer să facă mai mult decât pot.

În primă fază am cedat un pic mijlocul terenului, apoi ne-am reglat și nu am avut răbdare să deschidem jocul în margine. Nu am avut agresivitate și concentrare. Am avut multe situații singuri cu portarul și așa se întamplă dacă nu marchezi. Sunt supărat pentru că nu văd dorința mea și la jucători.

Numai noi putem scoate capul în Liga 1 și numai prin jocuri bune. Suporterii au dreptate să fie supărați și chiar au strigat . Eu am venit să fac treabă, știam de unde iau echipa. S-au adunat prea multe și, dacă crezi, și vrei să promovezi, ai nevoie de mai mult sprijin”, a declarat, citat de fcfarul.ro, antrenorul Viorel Tănase, la final meciului încheiat la egalitate cu Săgeata Năvodari.

21 Apr. 2012, 16:28 Campionat
Pe aceeași temă