„De ceea ce mi-a fost frică nu am scăpat”. Colban, pus în gardă: „E clar că ne batem cu Farul pentru a evita ultimul loc”

Marius ANGHEL 12 Apr. 2015, 10:24 Campionat

După șase rezultate pozitive consecutive (trei victorii și trei egaluri) obținute de FCM Dorohoi în 2015, rezultate care ridicau echipa pe locul 8 în Seriei I și o ducea cu gândul că nu se va teme de retrogradare, iată că turneul play-out le dă planurile peste cap. Gruparea botoșăneană a înregistrat vineri, în etapa a doua, al doilea eșec, 0-1 la Balotești, și emoțiile reapar. Formația antrenată de Vespazian Colban mai are doar trei puncte avans în fața Farului Constanța și este la egalitate cu ACS Berceni, echipe contra cărora își va duce lupta în ultimele patru runde pentru a nu cădea pe ultimul loc, poziție ce duce la barajul pentru retrogradare.

Vineri, FCM Dorohoi a pierdut la Balotești cu 0-1 după ce gazdele au marcat pe final de meci prin Mande, în minutul 71. Tehnicianul moldovenilor a văzut o îmbunătățire în jocul echipei sale, însă nu suficientă pentru a evita un nou eșec. „De ceea ce mi-a fost frică nu am scăpat. Am spus de la începutul săptămânii că acest meci va fi decis de o fază fixă și așa a și fost. Am luat gol după un corner. Din păcate nu am știut noi să profităm de fazele fixe pe care le-am avut și au făcut-o ei. Față de jocul trecut, cel cu Berceniul a fost o schimbare în joc, băieții mei au avut o  altă atitudine. De acum e clar că ne batem cu Farul pentru a evita ultimul loc care duce la baraj. Practic această dublă care urmează cu Farul, tur-retur va fi adevăratul baraj de menținere pentru noi în liga secundă. Rezultatul de astăzi (n.r. – vineri) de la Constanța (n.r. – Farul Constanța – ACS Berceni 0-1) ne avantajează”, a declarat, pentru monitorulbt.ro, antrenorul principal al FCM Dorohoi.

CS Balotești s-a răzbunat astfel pentru înfrângerea din ultima etapă a returului, atunci când pierdea la Dorohoi cu 1-4 și rata accesul la play-off.


Clasamentul play-out-ului Seriei I după desfășurarea a două etape:

1.     CS Balotești           32 pct.
2.     FCM Dorohoi           25
3.     ACS Berceni           25
4.     Farul Constanța           22

Următorul joc al FCM-ului va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Farul Constanța. Este un meci extrem de important pentru ambele echipe în încercarea de a evita ultima poziție care duce la barajul de retrogradare.

Foto: Andrei BIRTA (Dorohoi News)

Marius ANGHEL 12 Apr. 2015, 10:24 Campionat
Pe aceeași temă