Dănuț Prodan: ”Am mâncat numai lături!”

10 Nov. 2011, 14:03 Campionat
Dănuț Prodan:**

Eșecuri pe banda rulantă,o visterie care a intrat demult în conservare și datorii care cresc precum debitul apelor după ploi torențiale.Toate acestea au aruncat Gloria Buzău într-o prăpastie iar impactul este unul extrem de dur astfel că, de la etapă la etapă șansele de supraviețuire se diminuează considerabil.

În schimb cresc tensiunile la echipă dovadă certurile dintre jucători precum și refuzul unora de a mai intra pe teren, cum a fost cazul lui Berceanu la meciul din runda trecută cu Farul Constanța.

Referitor la parcursul catastrofal din acest tur, unii elevi ai antrenorului Mihai Ciobanu au invocat ca motive principale atât lipsa banilor cât și meniul de la cantina clubului! Unii dintre jucători s-au plâns de faptul că mîncarea este foartă proastă carnea reprezentând o adevărată delicatesă.

„Toată lumea vrea să jucăm bine dar trebuie să cunoască adevărata situație de la club.Sunt jucători care nu au bani nici să plece acasă iar dacă anul trecut a mai mers acum gata.Nu mai merge cu păcăleala! Nu se mai poate fără bani.Cum să joci bine când suntem blocați psihic din cauză că de câteva luni nu am luat bani? Alții sunt cu salariile la zi și nu joacă nimic iar iar voi ne cereți așa cum suntem doi șchipoi și un chior să facem din ăla bici să și trăsnească? Voi știți că noi în zilele dinaintea meciului cu Dunărea Galați nu am avut deloc carne la masă?. Da.Nu râdeți.Am mâncat numai lături! Nu am avut carne până vineri.Pe lângă asta când jucăm afară plecăm precum cireșarii chiar în ziua meciului”, a declarat jucătorul Dănuț Prodan.

articol scris de Adi Soare

10 Nov. 2011, 14:03 Campionat
Pe aceeași temă