„Dacă echipa merge bine, sunt aplaudați Prunea și Lăcătuș, dacă treaba merge prost este înjurat Nichita”

La finalul partidei, primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, a evitat să ofere un răspuns privind viitorul executivului clubului. Întrebat dacă președintele Prunea va continua în Copou, primarul s-a eschivat.

„Nu vreau să discut acum despre acest lucru. Acum vreau să mă bucur de moment. Vom analiza apoi ce avem de făcut pentru viitorul sezon. Dacă echipa merge bine, sunt aplaudați Prunea și Lăcătuș, dacă treaba merge prost este înjurat Nichita. Chiar dacă această echipă este susținută doar de către Primărie. Suntem la a doua promovare în această echipă, dar sper să facem și o figură frumoasă în sezonul viitor al ligii I. Deocamdată vreau să mă bucur, vom gândi ce trebuie făcut la rece, nu la cald. Vom sărbători promovarea după meciul cu Berceniul, sper împreună cu un stadion plin, atunci când vom organiza un spectacol”, a spus Nichita.

Președintele executiv Florin Prunea a lăsat să se înțeleagă că sunt șanse minime că continue și în sezonul viitor la Iași. „Au fost doi ani și jumătate grei la Iași, în care am realizat două promovări. Acum urmează o vacanță meritată pentru mine. Nu știu dacă voi continua la Iași. Meritul pentru promovare este al jucătorilor. Ne bucurăm și acum, ne vom bucura și după meciul cu Berceniul”, a declarat Prunea.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Liviu CHIRICĂ‚

Pe aceeași temă