Cuedan: „A câștigat, pe merit, echipa mai pragmatică”

Marius ANGHEL 07 Dec. 2014, 15:16 Campionat
Cuedan:**

FC Olt s-a dovedit o nucă tare pentru pâncotani, care, în ciuda jocului parțial bun și celor câteva ocazii de gol în momentele cheie ale jocului, a trebuit să accepte cea de-a șaptea înfrângere a sezonului, 1-3.

„Am făcut o prima repriză destul de bună, însă de multe ori nu e suficient să ai posesie și situații de a marca. Am intrat în dezavantaj la pauză în urma unei execuții de excepție a lui Gligor, după care am mai luat un gol ca urmare a unei acțiuni personale a lui Gheorghe. Am revenit în joc după penalty-ul lui Alin Mihai, am avut și o ocazie mare de a egala prin Lung, însă totul s-a terminat la punctul lui Curtuiuș. Până la urmă, Oltul a câștigat pe merit, fiind echipa mai pragmatică. Felicit echipa gazdă, pentru noi urmează o analiză detaliată”, a spus Dan Cuedan la finalul confruntării din Oltenia.

Un meci deschis, dominat în general de sportivitate, cu un ritm destul de bun pentru suprafața moale pe care s-a desfășurat, a fost încins de unele dezicii ale arbitrului de centru. Dacă pe amfitrioni i-a enervat cu penalty-ul din minutul 25, ce i-a readus pe pâncotani în joc, „șoimii” au avut și ei motive să fie supărați pe Florin Andrei. „În prima parte, la 0-0, Nuno Claro l-a faultat clar în careu pe Alin Mihai, iar lovitura liberă din care a marcat Gligor a fost foarte ușor acordată, ca să nu spun că ea nu a existat în fapt. Asta e, nu mai putem schimba nimic acum, rămânem doar cu regretele”, a mai punctat tehnicianul „alb-negrilor”.

Cuedan recunoaște că nu se aștepta la rezultatul de la Oradea, dar, totodată, se bucură că echipa sa a terminat anul pe loc neretrogradabil. „Într-adevăr, credeam într-un rezultat bun al Vâlcei cu Bihorul, însă, până la urmă, ei sunt sub noi, pe poziția ce duce la baraj. Indiferent de rezultatul de la Oradea, noi aveam planurile noastre pentru această iarnă și pentru meciurile primăverii”, a adăugat Cuedan.

Pâncota mai are în față o săptămână de antrenamente, însă, treptat, reflectoarele se mută pe conducere și staff tehnic. „Chiar dacă suntem în obiectiv, sunt convins că puteam obține mai multe puncte în tur și mini-returul din acest an. Dar, o să facem o analiză completă, bazată pe statistici, din care vor reieși clar lucrurile bune și greșelile tuturor. În funcție de asta, ne vom face planul de bătaie pentru ceea ce urmează”, a încheiat Dan Cuedan.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 07 Dec. 2014, 15:16 Campionat
Pe aceeași temă