Cucui și Pîrvulescu, recuperați în ultimul moment

Mihai Andries 02 Oct. 2014, 17:18 Campionat
Cucui și Pîrvulescu,** recuperați în ultimul moment

Vâlcenii au plecat încă de azi spre Satu Mare, acolo unde sâmbătă, vor înfrunta Olimpia, în etapa a VI-a a Seriei B2. CSM are încă multe absențe importante, fapt pentru care, în autocarul clubului au urcat și câțiva juniori. Nu fac parte din lot Geantă, Deaconescu, Stancu, Câju și Coman, care sunt accidentați, dar nici Adrian Popa, trimis la echipa secundă.

În schimb, au făcut deplasarea la Satu Mare fundașii centrali Cucui și Pîrvulescu, care azi s-au pregătit normal. Eventuala lor absență ar fi dereglat complet defensiva echipei din Zăvoi. În cazul lui Cătălin Pîrvulescu, se pare că primul diagnostic pus de medicii din Vâlcea, cel de ruptură fibrilară, este total eronat. Din lotul pregătit de Erik Lincar face parte și ultimul transfer, nigerianul Konyeha, care ar putea debuta sâmbătă.

Antrenorul vâlcenilor, Erik Lincar revine în jocul de la Satu Mare pe bancă, după ce și-a ispășit suspendarea de trei etape primită după eliminarea din jocul cu Timișoara. Echipa din Vâlcea va ajunge de azi la Satu Mare și se va caza la Hotel Aurora, un stabiliment cotat la 3 stele.

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto: Dan LIXANDRU

Mihai Andries 02 Oct. 2014, 17:18 Campionat
Pe aceeași temă