Cu rezultatul meciului cu Sportul încă neomologat, Farul rămâne „lanternă”

Mihai Andries 18 Mar. 2013, 01:21 Campionat

La prima apariție din acest pe retur, pe teren propriu, Farul a remizat 1-1, cu CS Otopeni. Marinarii au început bine partida și au reușit să marcheze încă din minutul 3 prin Sergiu Popescu cu un șut la colțul lung, după o combinație la marginea careului cu Chițu. Replica celor din Otopeni nu s-a lăsat prea mult așteptată și, în minutul 9, Pălimaru egalează din penalty, după un fault al lui Drugă. Fundașul stânga al marinarilor nu a mai apucat finalul primei reprize, fiind schimbat în minutul 41 cu Nițescu.

Până la final, niciuna dintre combatante nu a mai reușit să puncteze pe tabela de marcaj, scorul rămânând cel stabilit încă din minutul 9. Cum oficial încă nu s-a omologat rezultatul meciului cu Sportul, care ar fi trebuit să fie câștigat la masa verde, marinarii rămâne în continuare pe ultimul loc, având 10 puncte după 17 etape.

Gazdele au acuzat în timpul meciului arbitrajul brigăzii compuse din argeșenii Iulian Călin, la centru și Gabriel Stroe la margine, plus bucureșteanul Andrei Simonis, tot la tușă. Însă, la conferința de presă, subiectul a fost evitat cu diplomație de antrenorul Alin Artimon, care și-a dorit să evite o nouă sancțiune din partea FRF. „Nu discut arbitrajul, vin după 100.000 de etape de suspendare, asta mi-ar mai trebui. Dacă recidivez, îmi dau închisoare pe viață. Prefer să nu fac niciun comentariu, că mă stârnesc și vorbesc prostii”, a spus declarat antrenorul marinarilor, care în tur a fost suspendat de două ori, întâi două etape și apoi pentru nouă runde

FC Farul (antrenor, Alin Artimon) a jucat cu: G. Curcă – Birău, Buzea, I. Popescu, Drugă (41 Nițescu) – Ghenciu (80 Băjan), Sg. Popescu, Săceanu, Călințaru (87 B. Nicola) – S. Chițu (cpt.), Ivanovici. Antrenorul lui CS Otopeni, Viorel Ion, a mizat pe: Bucuroiu – C. Vlaicu, C. Marin, Vătavu, B. Dumitru – Cr. Bardu (80 G. Ion), Marcu (66 G. Ghiță), S. Pană, L. Pârvu (90 M. Roman) – Dedu (cpt.), Pălimaru.

Articol și foto de Alexandru RAITĂ‚

Mihai Andries 18 Mar. 2013, 01:21 Campionat
Pe aceeași temă