„Cu punctele pierdute acasă eram sus de tot”

15 Sep. 2011, 11:53 Campionat
„Cu punctele pierdute acasă** eram sus de tot

Roland Nagy anunța încă din intersezon că va avea de făcut o alegere grea pentru postul de fundaș dreapta. Ionuț Balan și Ali Calvin Tombaye au fost rotiți până acum pe acest post, cu mențiunea că ultimul a evoluat și ca mijlocaș la închidere și chiar atacant, la Turda.

„Vineri ne așteaptă un meci greu, împotriva unei echipe bune cum e Slatina. Ne dorim să spargem gheața și acasă, trebuie să o facem neapărat. Nu cred că din cauza presiunii nu am avut rezultate pe teren propriu până acum. Cu Juventus nu am avut șansă, iar cu Vâlcea a fost și lipsă de concentrare din partea noastră. Nu credeam că de la 1-0 pentru noi în minutul 70 mai puteam pierde. Cert este că luând și punctele de acasă eram sus de tot”, consideră arădeanul.

Fotbalistul crescut de Romvest a avut și un conflict cu suporterii utiști. După partida din Cupa României cu Luceafărul, Calvin a fost apostrofat de galerie la Oradea. „A fost vorba de o mare neînțelegere la mijloc. Ei credeau că eu am spus ceva rău, însă nu a fost vorba de așa ceva. La Oradea am discutat calm cu ei și am lămurit problema”, ne-a mărturisit Calvin.

sursa: sportarad.ro

15 Sep. 2011, 11:53 Campionat
Pe aceeași temă