Cu pași mici

17 Apr. 2009, 14:57 Campionat

Rezultatul de egalitate de astăzi, coroborat cu înfrângerea Cetății la Ploiești, a adus Lotusul la doar două puncte de echipa suceveană. Cei aproape 50 de spectatori de pe stadionul Moldova din Roman n-au avut șansa de vedea prea mult fotbal în ciuda celor patru goluri marcate.

 

Dacă Marian Pană spunea la finele meciului de săptămâna trecută de la Bacău că vrea trei victorii în următoarele trei partide, un obiectiv realizabil din punctul lui de vedere, iată că "gașca nebună" nu a fost de acord cu el. Cu două implanturi de la recent defuncta Progresul în primul "unsprezece", Lotusul a început în forță partida, și, în chiar minutul 16, Gheorghe Badea a speculat o eroare a defensivei "studenților" și l-a executat pe Popescu cu o scăriță spectaculoasă.

 

Bucuria gazdelor a durat destul de puțin, juniorul Sportului, Truță, restabilind egalitatea 12 minute mai târziu. Elevii lui Motroc au preluat chiar conducerea în finalul primei reprize, Curelea înscriind după o fază în care căpitanul Lotusului, Paul Matei, s-a accidentat grav, fiind dus cu salvarea la spital. Fundașul lui Marian Pană s-a ales cu o fractură destul de serioasă la oasele antebrațului și a fost operat de urgență, urmând să lipsească din teren o perioadă bună de timp.

 

Cea de-a doua jumătate a partidei a început promițător, cu atacuri pe contre la ambele porți, fosta Știința Bacău alegându-se cu o lovitură de la 11 metri la 10 minute de la reluarea jocului. Ivașcă l-a executat sec pe Popescu și scorul devenea din nou egal. Oaspeții puteau trece din nou în avantaj în minutul 65, când Postolache a centrat ideal pentru Curelea, însă mingea trimisă spre poartă de căpitanul bucureștenilor a întâlnit bara.

 

De altfel, așa avea să se și încheie partida, atacurile furibunde ale Sportului din ultimele minute nesoldându-se cu niciun rezultat pe tabela de marcaj.
 

 

articol scris de Adi ENĂ‚ȘOAIE

17 Apr. 2009, 14:57 Campionat
Pe aceeași temă