Cu infirmeria plină și înaintea derby-ului Vestului! UTA l-ar putea pierde pentru restul sezonului și pe Răzvan Ivan

Marius ANGHEL 02 May. 2019, 13:07 Campionat
Cu infirmeria plină și înaintea derby-ului Vestului!** UTA l-ar putea pierde pentru restul sezonului și pe Răzvan Ivan

După ce și-a câștigat cu greu locul în primul „11” al UTA-ei, pe postul de fundaș dreapta, Răzvan Ivan a suferit o accidentare ce i-ar putea încheia mai repede sezonul. Fotbalistul de 19 ani s-a plâns de dureri în spatele genunchiului și, pe baza RMN-ului, a fost consultat de medicul Radu Prejbeanu, scrie Sport Arad. Tendinită patelară a fost diagnosticul pus de doctorul timișorean, care i-a recomandat tânărului fundaș adus de la Unirea Alba Iulia trei săptămâni de pauză totală. De abia apoi, Ivan poate începe fizioterapia și e greu de crezut că el va mai fi folosit pentru o etapă sau două.

Un alt fundaș din lotul echipei arădene, Alexandru Manea, și mijlocașul Stephan Coulibaly sunt ceilalți doi fotbaliști ai „Bătrânei Doamne” care nu vor mai juca în acest sezon, în timp ce Albert Stahl ar putea să mai revină – totuși – pe gazon pentru ultimele patru-cinci etape.

Cu ASU Poli și „U” Cluj va absenta și David Miculescu (aflat în recuperare după operația de peritonită), iar Cristinel Matei are șanse foarte mari să fie apt pentru derby-ul Vestului, în weekend. Diagnosticat cu disjuncție acromioclaviculară de gradul 1, mijlocașul ofensiv va încerca să se antreneze doar pe finalul acestei săptămâni, dar e greu de crezut că stafful tehnic îl va forța sâmbătă.

Derby-ul Vestului între UTA și ASU Politehnica Timișoara e programat sâmbătă, de la ora 13:30, la Arad, pe stadionul Motorul, în cadrul etapei a 33-a a Ligii 2.

Înainte jocului, UTA ocupă locul 8, cu 44 de puncte, în timp ce poliștii sunt pe 13, cu 38 de puncte strânse, la trei lungimi de undă de Energeticianul, prima formație aflată sub linie și care retrogradează.

Sursa: Sport Arad
Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 02 May. 2019, 13:07 Campionat
Pe aceeași temă