CSMS a învins la Giurgiu și a mai făcut un pas spre Liga I

05 May. 2012, 14:27 Campionat
CSMS a învins la Giurgiu** și a mai făcut un pas spre Liga I

Fotbaliștii de la CSMS Iași au făcut un pas important spre promovarea în Liga I, învingând cu scorul de 4-2, în deplasarea de la Giurgiu cu Astra II, din etapa 25 a Seriei I, din liga secundă. Pentru ieșeni au reușit câte o dublă Ciucur și Gado, Mitrea fiind eliminate în finalul meciului pentru două cartonașe galbene. Pentru Astra II au punctat Rusu și Ochia din penalty.

După un început de meci echilibrat, dar în care ieșenii s-au apropiat mai des de poarta lui Gavrilaș, în minutul 30, Ciucur a deschis scorul cu un șut din interiorul careului. Zece minute mai târziu, oaspeții au făcut 2-0, Gado marcând cu un șut din 6 metri. Până la pauză, Astra II a mai redus din diferență, după ce Rusu a marcat tot cu un șut din interiorul careului.

Imediat după pauză, antenorul Ioan Tătăran a făcut două schimbări. I-a scos pe V. Dinu și pe Vădrariu și i-a introdus pe Gafița și S. Constantin. Cei care au marcat au fost însă tot elevii lui Ionuț Popa. În minutul 47, Ciucur a profitat de o pasă greșită a lui S. Constantin la portar și a marcat pentru 3-1.

Un moment extrem de interesant s-a petrecut în minutul 86, când antrenorul Astrei II, Ioan Tătăran, a plecat la cabine, fără să mai aștepte finalul partidei.

În minutul 90+1, Gado a reușit dubla, reluând simplu după o superioritate numeric a oaspeților. În ultimul minut al prelungirilor, Mitrea a scos cu mâna de pe linia porții o minge, a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, iar Ochia a transformat penalty-ul și a stabilit scorul final al meciului.

Astra II Ploiești – CSMS Iași s-a terminat 2-4, exact scorul înregistrat și în turul campionatului, când însă Astra II a învins în Copou.

După acest success, CSMS Iași rămâne la două puncte în spatele Viitorului Constanța și așteaptă un pas greșit al Deltei Tulcea, care joacă duminică la Dunărea Galați. Etapa viitoare, CSMS Iași va juca acasă cu FC Botoșani.

ASTRA II GIURGIU – CSMS IAȘI 2-4 (1-2)
Bg. Rusu (43), Ochia (90+2 – pen.) / Ciucur (30, 47), Gado (40, 90+1)

Antrenor: Ioan Tătăran
Gavrilaș – C. Gheorghe (cpt.), Moroiță, Nogo, M. Florea – Fl. Achim (’49 D. Burlacu), Ochia, V. Dinu (’46 Gafița), Vădrariu (’46 S. Constantin) – Fertea, B. Rusu

Antrenor: Ionuț Popa
I. Irimia – Al. Crețu, R. Tincu (cpt.), Y. Camara, B. Mitrea – Ciucur (’50 Bădic), Milea, Cl. Tudor (’83 Codrea), Vladu (’72 Petrovic) – Gado, Onofraș

Sursa: Bună Ziua Iași

Foto: Eduard BLAGA

05 May. 2012, 14:27 Campionat
Pe aceeași temă