CS Otopeni, salvată de eurogolul lui Ursu

05 Nov. 2011, 16:36 Campionat
CS Otopeni,** salvată de eurogolul lui Ursu

Într-un meci care a contat pentru etapa a XII-a, CS Otopeni a reușit să se impună cu emoții în fața formației CF Brăila. Trupa ilfoveană a câștigat cu scorul de 1-0, iar marcatorul singurului gol al partidei a fost Ciprian Ursu (’78). În urma acestui meci, Romeo Bunică a obținut prima victorie pe banca Otopeniului.

Meciul nu a început deloc bine pentru elevii antrenați de „coșmarul” Stelei. CF Brăila s-a instalat la conducerea jocului și a profitat din plin de numeroasele absențe din lotul Otopeniului. Deși a avut posesia, formația pregătită de Viorel Ion nu a reușit să fructifice niciuna dintre ocaziile de gol create. Cele mai periculoase dintre acestea au venit în ultima parte a primei reprize, mai precis în la ultimele faze înainte de fluierul arbitrului. Mai întâi, Dăniță a trimis foarte bine cu capul, însă Râmniceanu a scos de sub transversală, iar apoi la cornerul ce a urmat, Bogdan Dumitru a trimis și el la o palmă peste poartă.

Repriza a doua i-a găsit mult mai montați pe jucătorii ilfoveni, iar aceștia au început să domine partida. Golul izbăvitor a venit în minutul 78, când Ciprian Ursu a tras incredibil la vinclu, de la marginea careului și a declanșat fiesta în tribune. Doar 5 minute mai târziu, același Ursu putea să realizeze „dubla” însă șutul său a șters transversala. Emoțiile au reapărut pentru trupa lui Bunică în minutul 86, când Marius Ene l-a faultat dur pe Marius Voicu și a fost eliminat de centralul Oprea.

Rămași în inferioritate numerică, jucătorii Otopeniului au blocat bine spațiile până la final și au reușit să obțină cel de al treilea succes din acest sezon. Victoria îi aduce pe ilfoveni la un total de 12 puncte și îi scoate, cel puțin pentru o etapă, din zona retrogradării. De cealaltă parte, CF Brăila se întoarce cu mâinile goale din deplasare, la fel cum au făcut-o în fiecare dintre partidele jucate pe teren străin în acest sezon.

CS Otopeni – CF Brăila 1-0 (0-0)

CS Otopeni: Râmniceanu – L. Ion, Perde, N. Cristea, Al. Dragomir (’70 G. Ghiță) – Serediuc, Neagoe (’57 M. Ene), Voinea, Ursu – Fl. Manea (cpt) – Iacob (’83 Anghel).
Antrenor: Romeo Bunică.

CF Brăila: Budur – Bosoi (cpt), Dăniță (’88 Costache), Ivan, Vlaicu – M. Voicu, Pânzaru, Otvoș (’80 Ndigwe), B. Dumitru – M. Ion (’55 Moise), Pălimaru.
Antrenor: Viorel Ion.

articol scris de Gabriel MORARIU

05 Nov. 2011, 16:36 Campionat
Pe aceeași temă