Corona continuă seria pozitivă și se menține pe prima poziție!

Marius ANGHEL 25 Oct. 2012, 12:56 Campionat
Corona continuă seria pozitivă** și se menține pe prima poziție!

FC Olt Slatina a pierdut, scor 0-2, confruntarea de pe teren propriu cu liderul seriei, Corona Brașov, echipă nou-promovată în eșalonul secund. Slătinenii au evoluat în inferioritate din minutul 3, atacantul Cătălin Crăciun fiind eliminat pentru un fault dur.

FC Olt Slatina nu a reușit să obțină niciun punct din duelul de pe teren propriu cu Corona Brașov. Rămasă în inferioritate, după ce Crăciun a fost eliminat pentru o intrare dură asupra fundașului Forika, care a evoluat bandajat la cap, gruparea slătineană s-a văzut învinsă. Jocul a început într-o notă de tatonare, primele 35 de minute fiind de uzură, însă treptat oaspeții s-au apropiat periculos de poartă. Bordea a păstrat tabela neschimbată, având o intervenție bună la o lovitură de cap din 10 metri a lui Marinescu (min. 37). Câteva minute mai târziu, Stângă șutează din centrul careului peste poartă, iar Sorin Marin trimite puțin peste transversală un șut puternic din alergare (min. 44). Slătinenii nu au avut nicio ocazie periculoasă la poarta adversă în prima repriză.

Două goluri încasate în cinci minute

În actul secund, slătinenii au reușit să mai echilibreze jocul, însă prima ocazie a aparținut tot celor de la Corona Brașov. În urma unei lovituri de colț de pe stânga, Crușoveanu respinge până la Forika, care șutează din interiorul careului, însă goalkeeper-ul Bordea reține. În minutul 51, slătinenii au prima acțiune importantă. Ene trimite o minge în adâncime pentru Bancu, care singur cu portarul reia în brațele acestuia. Pribac ar fi putut deschide scorul, însă lovitura liberă de la 25 de metri, executată bine la colțul scurt, a fost scoasă de portarul Marc. Corona Brașov a deschis scorul în minutul 72. Marinescu profită de ezitarea fundașilor de a respinge, care încearcă să protejeze pentru a evita cornerul, și împinge balonul în plasă. Cinci minute mai târziu, brașovenii scapă pe contraatac, iar Marius Ene trimite balonul la colțul lung, stabilind scorul final.

FC Olt Slatina: Bordea (cpt.), Dima, Crușoveanu (min. 70 Șerban), Cosic, Giurcă, Quist, Pribac, Bancu, Anghelina (min. 75 Vâlcică), Ene (min. 80 Sălăjan) Crăciun (eliminat).

Corona Brașov: Marc, Martac, Forika, Damian, Avram, Leonte (min. 83 Popa), Munteanu, Stere (cpt), Marin (min. 60 Pastor), Stîngă, Marinescu (min. 75 Marius Ene).

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 25 Oct. 2012, 12:56 Campionat
Pe aceeași temă