Corona, ce debut! „Au crezut până la capăt în succes”

02 Sep. 2012, 15:51 Campionat
Corona, ce debut!**

După cinci ani de întrerupere, caravana ligii secunde de fotbal a poposit din nou la poalele Tâmpei. Este meritul Coronei Brașov, care continuă tradiția prezențelor echipelor brașovene în eșalonul doi al fotbalului românesc.

Sâmbătă, Corona a luat startul în ediția 2012 – 2013 a ligii a doua, întâlnind o fostă prim divizionară, Voința Sibiu. Faptul că povara debutului este grea, a aflat și Corona, care, deși a dominat începutul meciului, s-a trezit condusă pe tabela de marcaj, la capătul singurei faze mai periculoase a oaspeților, finalizată de Dudiță ( min. 10), dar precedată de ,,joc periculos”, nesancționat de arbitru. Corona a dominat în continuare, însă fară efect pe tabela de marcaj. Abia în repriza secundă, echipa brașoveană a făcut dovada maturității și determinării în joc. Era min. 50 și Chirciu a fructificat o excelentă pasă venită de la ,,căpitanul” Stere, cel mai bun jucător de pe teren (1-1). În min. 75, tânărul Lente a reușit să înscrie la rândul lui, după ce a fost servit ideal de nou intratul Ene, iar patru minute mai târziu, acesta din urmă a prins o excelentă ghiulea de la peste 30 m, stabilind scorul final: 3-1!

Corona: Marc – Martac, R. Damian, Forika, V. Avram – V. Munteanu, Leonte, M. Stere (cpt.), S. Marin (Marcaș ’58) – Chirciu (Fl. Stângă ’79), Bg. Marinescu (M. Ene ’64)
Antrenor: Daniel Bona

Voința: Zăvoi – D. Apostol (Armenean ’65), C. Lungu, V. Heil – Beza, Tătar, S. Popovici, M. Burlacu – I. Petrescu, Dudiță – R. Neguț (cpt.)(Cigan ’69)
Antrenor: Ion Luca

La finalul meciului, antrenorul coronei, Daniel Bona, a declarat: ,,A fost o victorie foarte importantă, la capătul unui meci în care jucătorii s-au dăruit și au muncit exemplar. Este rodul pregătirii lor, a faptului că au crezut până la capăt în succes. Am pornit cu dreptul și acest lucru ne dă încredere, în perspectiva viitoarelor meciuri, care se anunță foarte grele”.

Corona Brașov va evolua etapa viitoare în deplasare, la Zlatna, acolo unde va întâlni FC Maramureș Baia Mare.

Sursa: Corona Brașov

02 Sep. 2012, 15:51 Campionat
Pe aceeași temă