Corona, ca și promovată după victoria din Zăvoi!

Marius ANGHEL 18 May. 2013, 15:51 Campionat

Prezenți în Zăvoi în frunte cu patronul Dan Nițu și antrenorul Claudiu Niculescu, jucătorii de la Damila au așteptat degeaba o mână de ajutor de la concitadina Damila. CSM a adoptat aceeași atitudine ca și la Timișoara și nu s-a omorât deloc cu firea în fața unei candidate la promovare.

Rivalitatea cu Damila, în care miza este sprijinul financiar al Primăriei dar și Stadionul Zăvoi face ca cei de la CSM să nu își dorească o eventuală promovare a trupei lui Claudiu Niculescu. În acest sezon, Primăria a susținut financiar CSM-ul, însă cei din Zăvoi se tem de o schimbare la vară, dacă Damila ar intra în primul eșalon.

Nimic nu i-a putut motiva pe alb-albaștrii, nici măcar intervenția dinaintea jocului a viceprimarului Ioniță, care a fost în vestiar pentru a promite o primă de victorie.

În acest context, CSM a jucat absolut haotic, ferindu-se parcă să pună în pericol poarta Brașovului! Corona a deschis scorul încă din minutul 9, culmea, pe un contraatac în superioritate numerică declanșat de o gafă a lui Vătăjelu, finalizat de Ion Coman. Același Coman putea realiza „dubla” în minutul 56, când lovitura sa de cap a fost scoată de pe linia porții de către Vătăjelu. Trupa lui Pelici nu a legat nimic, dar în minutul 71, după o pasă lungă, Vasile se pomenește singur în fața porții, dar preia mult în spate și este deposedat!

În final, Corona se impune cu 1-0 și jubilează, fiind aproape promovată în primul eșalon, în timp ce jucătorii și oficialii Damilei au plecat triști din Zăvoi, promovarea lor depinzând de un miracol.

CSM RÂMNICU VÂLCEA
CORONA BRAȘOV
0-1

I. Coman ”9

Pascal – Tomozei, Plecanciuc, Cr. Apostol, Vătăjelu – Fl. Pârvu (cpt.)(M. Vlad ”85), I. Neagoe – O. Vasile (C. Lungu ”73), C. Stoica, I. Szabo – Gogoșoiu (G. Cruceru ”65)
Antrenor: Alexandru Pelici

Marc – Martac, Forika, R. Damian, M. Burlacu – Fl. Stângă (S. Marin ”90), Vl. Munteanu, Dâlbea, H. Popa (Fizeșan ”46) – Chirciu (Pastor ”66), I. Coman (cpt.)
Antrenor Daniel Bona

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Marius ANGHEL 18 May. 2013, 15:51 Campionat
Pe aceeași temă