Coroian: „Trebuie să câștigăm cu UTA pentru a ne consolida poziția de play-off”

Mihai Andries 20 Mar. 2014, 04:13 Campionat
Coroian:** „Trebuie să câștigăm cu UTA pentru a ne consolida poziția de play-off

La fel ca și utiștii, bistrițenii și-au mutat antrenamentele acestei săptămâni după-amiază, la ora disputei de campionat de vineri (ora 16). La începtul acestui an, confruntarea din Transilvania părea lipsită de orice miză, însă între timp lucrurile s-au complicat pentru trupa „alb-albastră”. Necunoscând gustul succesului în etapele scurse din sezonul de primăvară, Gloria Bistrița riscă să iasă din zona play-out, așa că tratează cât se poate de serios partida cu UTA.

„Orice meci de campionat e important și greu, mai ales în noua noastră situație. Nu am câștigat niciun meci în acest an și riscăm să pierdem poziția de play-out. Mai mult, nu am marcat niciun gol, iar asta ne apasă puțin. Vreau să cred că au fost simple accidente, dar asta trebuie să mi se confirme la meciul cu UTA, pe care trebuie să-l câștigăm cu orice preț”, a punctat Cristian Coroian.

Antrenorul transilvănenilor se reîntâlnește cu Adrian Falub, fostul său coleg de la U. Cluj și Gloria Bistrița, după aproape un an de zile. În luna mai a anului trecut, ASA-ul cu Coroian pe bancă, remiza (0-0) cu UTA, pierzând – practic – orice șansă de promovare.

„Sper ca de această dată să câștig în fața lui Adi Falub, deși sunt conștient că echipele antrenate de el sunt greu de învins. Falub e un antrenor foarte preocupat de ceea ce face, organizează foarte bine jocul, nu lasă nimic la voia întâmplării, așa că, personal, nu mă uit la UTA ca la echipa de pe locul 11, ci ca la una periculoasă prin prisma experienței celui care o conduce. Suntem ușor favoriți doar pentru că jucăm acasă, dar altfel trebuie să demonstrăm că suntem mai buni pe teren”, a adăugat fostul atacant al celor de la CFR Cluj, U. Cuj, FC Național și Gloria Bistrița.

Bistrițenii nu au niciun fel de probleme de lot pentru întâlnirea cu „alb-roșii”.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 20 Mar. 2014, 04:13 Campionat
Pe aceeași temă