Coroian: „La ce rezultate au fost miercuri, o victorie ne-ar fi ajutat enorm”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 May. 2013, 16:00 Actualizat: 09 May. 2013, 16:51 Campionat
Coroian:  „La ce rezultate au fost miercuri, o victorie ne-ar fi ajutat enorm”

Nereușind să câștige la Târgu Mureș, UTA a pierdut și ultima șansă pentru a ocupa un loc promovabil la finalul stagiunii. Însă, remiza albă a încurcat ițele și în curtea grupării transilvănene, care din acest moment al returului mai are nevoie de o minune pentru a scăpa din „purgatoriul” Ligii a 2-a.

„La ce rezultate au fost miercuri, o victorie ne-ar fi ajutat enorm. Acum, nu ne mai aflăm într-o situație prea bună, dar vom juca până la capăt. Mergem din meci în meci, iar când se va trage linia, vom vedea unde ne clasăm”, a precizat Cristian Coroian.

Tânărul tehnician al „portocaliiilor” mai crede că echipa sa a meritat victoria, însă a și oferit explicații pentru prestația opacă din prima parte. „Jucătorii mei au interpretat greșit ceea ce am pus la punct din punct de vedere tactic. La pauză am clarificat totul și au apărut și ocaziile la poarta adversă. Cred după numărul fazelor de poartă, am fi meritat să câștigăm, dar ăsta e fotbalul. Cert este că UTA nu ne-a surprins cu nimic, știam cum joacă  și nu au existat mari pericole la poarta noastră”, a mai spus fostul atacant.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 May. 2013, 16:00 Actualizat: 09 May. 2013, 16:51 Campionat
Pe aceeași temă