Constantin Gache: „Jucătorii mei sunt eroi”

14 Nov. 2011, 19:22 Campionat
Constantin Gache:** „Jucătorii mei sunt eroi

Săgeata Năvodari a urcat pe locul secund în clasamentul Seriei I, după succesul cu 2-0 obținut, sâmbătă, în fața unei alte pretendente la promovare, CS Municipal Studențesc Iași.

După meciul de la Năvodari, tehnicianul moldovenilor, Ionuț Popa a precizat că echipa sa nu poate emite pretenții la promovare după felul în care a jucat în meciul cu Săgeata și nu vede nicio altă echipă din eșalonul secund să fie în stare să facă față Liga I. „Îmi pare rău să o spun dar Iașiul nu are în acest moment echipă de promovare. La felul cum am jucat am arătat ca o echipă de retrogradare. Avem fundași care au venit din Liga a III-a și Liga a II-a, un portar care a apărat două meciuri până acum și pe Onofraș care l-am schimbat de pe post pe post. În acest moment, în afară de Timișoara, toate echipele din Liga a II-a sunt slabe și nu pot face față în Liga I. Este diferență mare de valoare între cele două eșaloane”, a declarat după jocul de la Năvodari, Ionuț Popa.

De partea cealaltă, antrenorul gazdelor, Constantin Gache și-a lăudat jucătorii pentru jocul prestat, în condițiile în care la echipă există probleme financiare, conducerea întârziind cu plata salariilor jucătorilor. „Jucătorii mei din punctul meu de vedere sunt eroi. Merită tot respectul pentru dăruirea din teren. Din păcate avem jucători valoare la echipă dar nu avem cu ce să-i împingem de la spate. Așa am pățit și la Tulcea unde acum sunt bani după ce am plecat în timp ce la Săgeata dacă înainte de era miere, acum a rămas doar speranța”, a spus Gache.

articol scris de Paul ȘERBAN

14 Nov. 2011, 19:22 Campionat
Pe aceeași temă