Condescu anunță cinci achiziții deja perfectate la Pandurii! Când se reunesc gorjenii și unde se pregătesc pentru partea a doua a sezonului

Marius ANGHEL 04 Jan. 2018, 11:06 Campionat
Condescu anunță cinci achiziții deja perfectate la Pandurii!** Când se reunesc gorjenii și unde se pregătesc pentru partea a doua a sezonului

Penultima în clasamentul Ligii 2, Pandurii Târgu Jiu nu mai are, pentru moment, buget pentru partea a doua a sezonului, însă a transmis, în repetate rânduri, că nu își face griji în privința desființării sau a retrogradării. Conducerea clubului gorjean a și stabilit programul pentru perioada de pregătire de iarnă.

Reunirea este stabilită pe 15 ianuarie, atunci când sunt așteptate și primele noutăți din cadrul lotului. Principalul creditor al clubului, Marin Condescu, spune că s-a înțeles cu cinci jucători. „Am bătut deja palma cu un portar, doi fundași centrali, un închizător și un atacant”, a spus, pentru Pandurul, Condescu, menționând că nu le poate da numele decât după semnarea contractelor.

Unul dintre fundași se pare că este Iulian Iclănzan, de la Performanța Ighiu, care a susținut pentru site-ul Unirea că a fost ofertat atât de Pandurii, cât și de ACS Șirineasa. „Am fost contactat de cele două formații ce activează în Oltenia, zona de unde sunt originar, dar le-am spus să ia legătura cu conducerea. Din punctul meu de vedere, aș prefera să rămân la Performanța până la finele campionatului, când mi se încheia contractul”, a spus Iclănzan.

Cât privește pregătirea de iarnă, Pandurii se va antrena pentru partea a doua a campionatului la Târgu Jiu. „Reunirea va fi pe 15 ianuarie, va urma o pregătire centralizată la Târgu Jiu. Campionatul începe pe 24 februarie. Cel puțin în primele două săptămâni va fi tot lotul la pregătire, după care antrenorul va decide pe cine păstrează. Avem un lot de 28 de jucători”, a mai spus Marin Condescu.

După 21 de etape desfășurate în Liga 2, Pandurii nu a obținut nicio victorie pe teren propriu, la Motru, și a obținut, în total, doar 18 puncte, fiind la egalitate cu Dacia Unirea Brăila. Dacă Olimpia Satu Mare nu ar fi fost depunctată, atunci Pandurii ar fi fost ultima clasată.

Marius ANGHEL 04 Jan. 2018, 11:06 Campionat
Pe aceeași temă