Concluzia lui Pânzaru după egalul de la Buzău: „Să privim partea bună a lucrurilor, echipa este în creștere”

Marius ANGHEL 09 Mar. 2015, 15:20 Campionat

De luni după-amiază, CF Brăila a început pregătirile pentru meciul de sâmbătă cu Farul Constanța, în etapa a 19-a a Ligii 2, unul crucial pentru accederea la turneul play-off al Seriei I. Înaintea primului antrenament al săptămânii Alin Pânzaru a făcut o analiză a meciului de la Buzău, 0-0 cu Gloria.

Cu acest prilej, tehnicianul brăilean a spus că echipa sa a jucat bine și că a fost mulțumit de prestația elevilor săi, însă a fost nemulțumit de rezultat. „Pe ansamblu am realizat un meci bun. Am dominat cap coadă în prima repriză și ar fi trebuit să înscriem, cel puțin, de două ori. În partea a doua am avut un penalty, o bară, o situație foarte bună de a marca, dar n-am făcut-o. Trebuie să recunosc că la 0-0 și Gloria a avut o șansă mare de gol, dar a trimis mingea în bară. Să privim partea bună a lucrurilor, echipa este în creștere valorică. De data aceasta așa a fost să fie, ca să avem în continuare emoții. Trebuie să câștigăm partida cu Farul și vom avea mai multă liniște”, a explicat Alin Pânzaru.

Din această săptămână, grație implicării kinoterapeutului Doru Șerban, cei patru fotbaliști care au avut probleme medicale, Spiridon, Petean, Niță și Iordache, se vor pregăti normal, alături de colegii lor, astfel că pentru partida din etapa următoare Pânzaru va putea conta pe toți componenții lotului.

„Sper să se miște ceva în această săptămână și în plan financiar”

Antrenorul principal al CF-ului așteptă un semnal pozitiv și în ceea ce privește partea financiară. „Tot lotul este valid, sper să nu avem surprize neplăcute. Sper, de asemenea, să se miște ceva în această săptămână și în plan financiar. Nici mie nu-mi este ușor să le tot cer câte ceva jucătorilor fără ca ei să-și primească restanțele salariale. Coarda este întinsă la maximum, sper ca în următoarele zile să primi o veste bună în acest sens”, a mai spus Pânzaru.

În privința lui Mihai Vicoveanu, un junior de 17 ani, fundaș central de 1,87 m, născut în Fălticeni, component al Centrului de copii și juniori de la Concordia Chiajna, antrenorul a precizat: „Jucătorul va evolua la echipa de juniori până la vară. Dacă va prezenta interes vom continua colaborarea, dacă nu, ne vom despărți”.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Adi SOARE

Marius ANGHEL 09 Mar. 2015, 15:20 Campionat
Pe aceeași temă