COMENTARIUL LIVE / DINAMO II – DUNĂ‚REA GIURGIU 1-2

03 May. 2009, 08:00 Campionat
COMENTARIUL LIVE** / DINAMO II - DUNĂ‚REA GIURGIU 1-2

Duminică de la ora 13.00, în Ștefan cel Mare, s-a disputat ultima partidă a rundei a 27-a din liga secundă, cea dintre Dinamo II și Dunărea Giurgiu. Confruntarea de pe stadionul "Florea Dumitrache" are o încărcătură deosebită pentru ambele echipe, aflate în subsolul clasamentului seriei I. Formația care va învinge se va putea considera scăpată de orice griji cu privire la retrogradare. Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din centralul Valentin Hanceariuc (Iași) și asistenți Daniel Mitruți (Craiova) și Lucian Ilieș (Brașov). Confruntarea este transmisă în direct de sport.ro

 

COMENTARIUL LIVE

 

 

Echipele de start:

 

Dinamo II: A. Vlad – Melinte, M.Soare, I. Nae, Al. Dragomir – Awoa Zoa, G. Marcu, Dr. Dragomir, Cr. Pulhac – Bădăuță, Predescu (cpt.)

 

Antrenor: Cornel Țălnar

 

Dunărea Giurgiu: Dragne – Tatarciuc, Ciocîrlan (cpt.), R. Damian, Ed. Nicola – Ct. Gheorghe, Al. Radu, Cojenel, D. Ochia – M. Bâtfoi, Șt. Iordache

 

Antrenor: Marin Barbu

 

Arbitru: Valentin Hanceariuc (Iași); Asistenți: Daniel Mitruți (Craiova) și Lucian Ilieș (Brașov)

 

 

â–ºmin. 1: A început partida. Oaspeții au avut prima lovitură. Cristi Pulhac evoluează pentru câinii mici.

 

â–ºmin. 7 : Acțiune bună a giurgiuvenilor, încheiată cu un șut al lui Daniel Ochia.

 

â–ºmin. 14:  Lovitură de la colț de care vor beneficia giurgiuvenii. Execută Răzvan Damian, respinge Mirel Soare din centru.

 

â–ºmin.16 :  Dunărea pleacă pe contraatac, dar  Cristi Pulhac oprește acțiunea giurgiuvenilor.

 

â–ºmin.17 :  Jocul este oprit. Cristi Pulhac s-a accidentat. Ochia cade și el în duelul cu Awoa Zoa.

 

â–ºmin.20 : Acțiune frumoasă pe cont propriu a lui Drăgălina, care trece de trei adversari, dar scorul rămân același

 

â–ºmin.23 : Lovitură liberă pentru Dinamo. Ciocîrlan intervine bine, dar dinamoviștii rămân la posesie. Pulhac trimite din nou în careu, însă nesiguranța fundașilor giurgriuveni a făcut ca Bădăuță să fie foarte aproape de poarta lui Dragne.

 

â–ºmin.25 :  Corner pentru Dinamo II. Bate Drăgălina , dar defensiva Dunării înlătură pericolul.

 

â–ºmin.27 :  Alex Dragomir aruncă de la margine, dar dinamoviștii pierd posesia mingii. Ionuț Nae faultează și meciul este oprit. Bâtfoi rămâne întins pe teren

 

â–ºmin.29 :  Minge centrată de Melinte, dar prea înalt însă pentru Bădăuță.

 

â–ºmin.30 :  Lovitură liberă pentru dinamoviști. Melinte centrează, Mirel Soare reia cu capul, dar mingea ajunge în brațele portarului.

 

â–ºmin.32 :  Pulhac primește o pasă pe partea stângă, continuă faza Predescu , acesta trece de doi jucători, dar Tatarciuc are o intervenție bună prin alunecare și oprește atacul.

 

â–ºmin.35 :  Intervenție dură a lui Ionuț Nae asupra lui Cătălin Gheorghe. Se acordă lovitură liberă , de la o distanță de 20 de metri. Eduard Nicola trimite imprecis, iar dinamoviștii resping în corner.  Bate același Nicola,dar apără Andrei Vlad. 

 

â–ºmin.38 :  Un nou atac al oaspeților. Alex Radu aruncă balonul în careu, fundașii dinamoviști resping în corner. Ochia bate lovitura de la colț, dar tabela rămâne neschimbată.

 

â–ºmin.40 :  Cătălin Gheorghe intră tare la Cristi Pulhac. Dinamovistul rămâne întins pe gazon, acuzând probleme la genunchiul stâng.

 

â–ºmin.41 :  Bâtfoi urcă în careu, centrează, dar se întinde frumos și respinge Mirel Soare.

 

â–ºmin.44 :  Lovitură liberă pentru Dunărea Giurgiu din marginea careului dinamovist.  Ochia aruncă mingea în careu și Ștefan Iordache punctează pentru oaspeți.

 

â–ºmin.45 :  Dinamoviștii presează, dar pierd mingile foarte ușor. Ocazie bună pentru oaspeți de a porni pe contraatac, care nu se mai grăbesc și pasează la întâmplare. 

 

â–ºmin.45 :  Se încheie prima repriză.

 

â–ºmin.46 :  A început repriza a doua. Cornel Țălnar a făcut prima schimbare. Sergiu Homei a intrat în locul lui Ionuț Nae.

 

â–ºmin.47 :  Lovitură liberă pentru dinamoviști din marginea careului. Șut pe lângă poartă pe care îl expediază Dr.Dragomir.

 

â–ºmin.48 :  Alex radu este avertizat cu cartonaș galben de arbitrul Hanceariuc pentru proteste. Se pregătește o nouă schimbare la Dinamo II.

 

â–ºmin.53 :  Intră pe teren Andrei Voican în locul lui Awoa Zoa.

 

â–ºmin.60 :  Mare ocazie de gol pentru Dinamo II. Pulhac a primit o pasă pe partea stângă și a trimis către colțul lung, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă.

 

.â–ºmin.62 :  Marin Barbu face prima schimbare. Constantin Ungureanu  îi ia locul lui Cojenel

 

â–ºmin.65 :  Gol Dinamo II.  Mirel Soare  a înscris cu capul după o lovitură liberă. Emoții pentru Cornel Țălnar. Soare rămâne întins pe teren după o accidentare destul de gravă.

 

â–ºmin.68 :  O nouă schimbare la oaspeți. Șanțmare îi ia locul lui Vasile Tatarciuc.

 

â–ºmin.70 :  Gazdele se aruncă în atac. Pulhac șutează periculos, dar mingea este deviată de portar.

 

â–ºmin.75 :  Ocazie imensă de gol pentru giurgiuveni. Ștefan Iordache reia greșit o minge expediată de un coechipier și ratează din 6 metri.

 

â–ºmin.76 :  Lovitură de la colț pentru Dunărea Giurgiu. Centrează Nicola, dar mingea este îndepărtată din careul dinamoviștilor.

 

â–ºmin.80 :  Ștefan Iordache reușește dubla. Acesta pătrunde în careu pe partea stângă, șutează în portar, care respinge în față, iar mingea îi revine lui Iordache, punctând pentru Dunărea Giurgiu. Gazdele reclamă o sancțiune neaplicată lui Iordache care l-a lovit cu cotul în figură pe Marcu.

 

â–ºmin.83 :  Portarul Dragne îi dă emoții lui Marin Barbu după ce respinge greșit un atac al dinamoviștilor.

 

â–ºmin.85 :  Lovitură liberă pentru Dinamo II. Șutul lui Voican este respins de Ungureanu.

 

â–ºmin.86 :  Schimbare la Dunărea Giurgiu. Daniel Bănaru îl înlocuiește pe Ștefan Iordache.

 

â–ºmin.89 :  De la margine se arată 3 minute de prelungire.

 

â–ºmin.91 :  Ultima șansă a dinamoviștilor este irosită de Marcu, care nu transformă o lovitură liberă de care au beneficiat.

 

â–ºmin.92 :  Țălnar face ultima modificare și îl introduce în teren pe Moise în locul lui Marcu. Dinamoviștii se grăbesc, dar jocul lor este haotic.

 

â–ºmin.93 :  Hanceariuc pune capăt partidei, iar oaspeții pleacă acasă cu cele trei puncte. Scor final 1-2.

 

03 May. 2009, 08:00 Campionat
Pe aceeași temă