Coconașu înjură suporterii! „Va fi amendat. Urât din partea lui”

Marius ANGHEL 18 Nov. 2013, 12:22 Campionat
Coconașu înjură suporterii!**

Mijlocașul Farului Cristian Coconașu a înjurat un spectator constănțean, în timpul meciului de sâmbătă, cu Gloria Buzău, pierdut de „marinari” cu 1-4. Era minutul 52, oaspeții conduceau cu 4-1, iar jucătorului i s-a strigat de la tribuna întâi: „Coconașule, mai jucăm și noi ceva?”. Surprinzător, fotbalistul s-a întors spre cel care-l interpelase și l-a înjurat. Imediat, peste numai șase minute, jucătorul a fost înlocuit de antrenorul Ion Răuță, Coconașu având ceva de comentat și în momentul în care a ieșit de pe teren, la adresa antrenorului. „L-am văzut foarte recalcitrant și l-am schimbat. În loc să-și vadă de joc, el avea probleme cu spectatorii. Probabil de aceea a și pierdut două mingi foarte ușor. Avea alte treburi, nu era concentrat la joc. Când a ieșit de pe teren, m-a întrebat de ce l-am schimbat. Asta e o problemă pe care o s-o rezolvăm în intimitatea vestiarului”, a spus Ion Răuță.

„Coconașu va fi amendat. Urât din partea lui. Spectatorii au dreptul să zică ce vor. Dacă-i strigau ceva 50 de oameni, ce făcea, le răspundea la toți în parte?”, a spus și patronul Farului, Giani Nedelcu. Acesta s-a arătat nemulțumit de cele petrecute pe gazon sâmbătă și a spus că jucătorii nu vor lua bani până când nu vor câștiga. „Vor fi și schimbări. Vom vedea luni (n.r. – astăzi), când e posibil să aibă loc o ședință. Păcat că Florea nu a înscris din penalty. Păcat că unii își doresc, iar alții stau la Farul după principiul luna trece, leafa merge”, a arătat Nedelcu.

Șeful Farului l-a criticat dur pe fundașul central Iulian Răvoiu. „E inadmisibil în ce mod a jucat Răvoiu. A dormit. Trebuia să-l dau afară când i-am promis (n.r. după partida cu ACS Berceni). Sunt tare curios dacă, din iarnă, va juca la Buzău. Nu vreau să comentez nimic, dar, dacă se va întâmpla așa, va fi rău de el”, a declarat Giani Nedelcu. Acesta a spus că s-a simțit absența lui Bumbac și a lui Silvășan, ironizându-i pe „marinari”: „Au fost concentrați la maximum”.

Sursa: Ziua de Constanța

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 18 Nov. 2013, 12:22 Campionat
Pe aceeași temă