Ciprian Urican așteaptă ca Ripensia să se impună duminică, în fața celor de Academica Clinceni: „Eu sper să ne revenim”. Ce-l determină pe antrenor să fie optimist

Marius ANGHEL 30 Aug. 2018, 12:29 Campionat
Ciprian Urican așteaptă ca Ripensia să se impună duminică, în fața celor de Academica Clinceni:

Ripensia Timișoara vine după două săptămâni în care a pierdut meciuri importante mai ales în planul orgoliului, cu concitadina ACS Poli și cu „vecina” UTA. Nici săptămâna aceasta nu are în față un joc ușor, deoarece în Banat vine una dintre cele mai în formă echipe ale debutului de sezon, Academica Clinceni.

Tehnicianul Ciprian Urican spune că echipa sa a jucat bine și cu ACS Poli, și cu UTA. „Ne așteaptă un meci dificil, contra unei echipe tinere și foarte talentată. Noi venim după două partide bune din punct de vedere al jocului, dar din care nu am obținut nimic. Din ultimele două confruntări, noi ar fi trebuit să avem, dacă nu șase, măcar patru puncte, dar n-am obținut nimic”, a punctat tehnicianul.

În prima etapă, Ripensia s-a impus cu 2-1 cu o Dacia Unirea Brăila abia adunată. În comparație, săptămâna trecută, Clinceniul i-a învins cu 7-0 pe brăileni. Urican e însă optimist. „Dar eu sper că ne revenim. Dacă ai un joc bun, până la urmă au să vină și rezultatele. Dacă jocul e unul întâmplător, atunci e mai greu. Noi avem însă un joc bun și acum cred că suntem pregătiți și montați să câștigăm toate cele trei puncte. Valorea echipei și calitatea jocului mă determină să fac asemenea afirmații”, a mai precizat Urican.

La Timișoara, biletele se vând numai în ziua meciului

Dacă, altădată, Timișoara era un exemplu pentru celelalte echipe din țară, fiindcă dădea mereu stadioane pline la meciuri, cele trei echipe din liga secundă de acum nu se mai pot lăuda cu acest lucru. ACS Poli pune în vânzare biletele pentru meciul cu UTA în ziua jocului, și la fel va face și Ripensia, duminică, pentru întâlnirea cu Academica Clinceni. Biletele de 10 lei se vând de la ora 10, iar meciul începe la 11:00.

Ripensia are 4 puncte după patru runde și se află pe locul 12. Clinceniul are 9 puncte și e pe locul 3.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 30 Aug. 2018, 12:29 Campionat
Pe aceeași temă