Chița: „Nu-mi vine să cred că UTA a ajuns în această situație”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 May. 2014, 21:53 Actualizat: 10 May. 2014, 21:54 Campionat
Chița:  „Nu-mi vine să cred că UTA a ajuns în această situație”

Lângă Marius Stoica pe banca Mioveniului a stat Alin Chița. Fostul fundaș al UTA-ei între vara lui 2007 și iarna lui 2008 a fost neplăcut surprins de atmosfera sumbră din Calea Aurel Vlaicu. Cu chiu cu vai s-au strâns 150 de spectatori, între care au putut fi văzuți și componenții primei echipe care au fost nevoiți să ia loc încă odată în tribune.

La finalul disputei, Chița chiar nu și-a ascuns dezamăgirea față de ceea ce a regăsit pe Mureș. „Poate voi, arădenii, v-ați obișnuit cu un stadion gol, dar pentru mine care am interupt legătura cu UTA în 2008 e o imagine dezolantă. Am evoluat un an și jumătate în tricoul „alb-roșu”, galeria era una minunată, nu-mi vine să cred că s-a ajuns în această situație. Am trăit niște clipe foarte frumoase sunt mândru că am jucat la UTA”, a punctat argeșeanul.

„Secundul” Mioveniului și-a exprimat opinia și față de desfășurarea evenimentelor de sâmbătă dimineață. „E greu să motivezi jucătorii când joci cu o echipă de juniori și când – practic – nu mai ai nici obiectiv de clasament. Oricum, rezultatul este normal după cele întâmplate pe gazon”.

Vorbind și despre stagiunea formației sale, Chița a adăugat: „Nu pot să spun că a fost un sezon prea bun pentru noi, dar nici unul ratat. Ar fi fost așa dacă am fi retrogradat, însă suntem conștienți că nici nu am îndeplinit obiectivul inițial al clubului, intrarea în play-out. Pe de altă parte, suntem mulțumiți că am descoperit niște jucători care în cel mai scurt timp vor fi componenți de bază la CS Mioveni”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 May. 2014, 21:53 Actualizat: 10 May. 2014, 21:54 Campionat
Pe aceeași temă