Cezar Lungu răsuflă ușurat după ce a ajuns la spital în timpul meciului de la Brăila. Portarul era suspect de fractură craniană. Verdictul medicilor

Autori: Marius ANGHEL, Valentin Nastaila Publicat: 03 Dec. 2016, 13:48 Actualizat: 03 Dec. 2016, 14:24 Campionat
Cezar Lungu răsuflă ușurat după ce a ajuns la spital în timpul meciului de la Brăila.  Portarul era suspect de fractură craniană. Verdictul medicilor

UPDATE: Veștile de la spitalul din Brăila sunt bune în legătura cu accidentarea suferită de Cezar Lungu. Portarul Dunării a efectuat o tomografie la cap și s-a constantat că a suferit doar o contuzie puternică și are un hematom, nici vorbă de fractură, așa cum s-a transmis la stadion atunci când a fost preluat de ambulanță.

Portarului i se va recomanda un repaus de câteva zile după această accidentare.

Meciul de la Brăila s-a încheiat cu înfrângere pentru Dunărea, scor 2-1. Dacia Unirea a deschis scorul prin Cosmin Neagu din penalty, în minutul 15, Roșoagă la majorat cu un șut imparabil în vinclul colțului lung în minutul 38, iar Ciocâlteu (78) a redus din diferență dintr-un alt penalty. Jocul s-a terminat cu câte o eliminare de fiecare parte, după ce Victor Petre (52), de la Dunărea, și Ghiocel (63), de la Dacia Unirea, au plecat mai repede la cabine în cumului de cartonașe galbene.


 

Cezar Lungu, fost portar la Steaua, Astra și Sportul, acum la Dunărea Călărași a suferit o accidentare teribilă în meciul de la Brăila din liga secundă. Goalkeeper-ul în vârstă de 28 de ani a fost scos cu ambulanța de pe teren în minutul 33 al meciului dintre Dacia Unirea Brăila și Dunărea Călărași.

URMĂ‚REȘTE AICI DESFĂ‚ȘURAREA ETAPEI A 20-A DIN LIGA 2

Ghiocel l-a văzut ieșit din poartă pe Lungu și a trimis din propria jumătate. Căpitanul Dunării s-a repliat și a reușit să respingă mingea care intra în plasă, dar s-a lovit violent de bară și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Meciul s-a reluat după aproximativ cinci minute, perioadă în care ambulanța a pătruns pe teren.

Portarul oaspeților are un hematom și este suspect de fractură craniană.

Autori: Marius ANGHEL, Valentin Nastaila Publicat: 03 Dec. 2016, 13:48 Actualizat: 03 Dec. 2016, 14:24 Campionat
Pe aceeași temă