Ce știe Oprescu? „Unele meciuri nu se joacă pe teren. Rezultatul celor de la FC Argeș la Baia Mare era de anticipat”

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 22:55 Campionat
Ce știe Oprescu?**

Tehnicianul celor de la FC Olt Slatina își dorește ca echipele angrenate în competiția Ligii a II-a să-și apere corect șansele. Dan Oprescu pune sub semnul întrebării rezultatul obținut de FC Maramureș pe teren propriu împotriva lui FC Argeș. Băimărenii au fost conduși la pauză, însă în repriza a doua au reușit să întoarcă scorul și să câștige cu 2-1. După etapa trecută, UEFA a semnalat Comisia de Integritate a FRF că meciul dintre Damila Măciuca și FC Maramureș, scor 3-0, e suspect că ar fi fost aranjat pentru pariuri.

„CS Mioveni este o echipă bună, și noi și ei ne pregătim pentru viitor. Eu aș dori ca toate meciurile să se desfășoare pe teren, să fie încrâncenare, așa cum a fost și meciul acesta al nostru, însă, cred că unele nu se joacă pe teren, lasă de dorit. Nu vreau să bat vreun apropo, dar rezultatul celor de la FC Argeș la Baia Mare era de anticipat”, a spus, citat de Gazeta nouă, tehnicianul echipei slătinene, Dan Oprescu, după meciul de la Mioveni.

FC Olt Slatina se află în subsolul clasamentului, însă divizionara secundă are șanse să evite ultimul loc, în luptă mai fiind puse destul de multe puncte. Etapa următoare, slătinenii vor câștiga trei puncte la masa verde, ca urmare a retragerii celor de la Unirea Alba Iulia. FC Olt are și două meciuri mai puțin disputate decât alte formații. Echipa clasată în fața slătinenilor este Luceafărul Oradea, cu 4 puncte în plus.

VEZI REZUMATUL meciului de la Baia Mare

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 22:55 Campionat
Pe aceeași temă