Cătălin Rufă a adus salariile la zi la Vâlcea

Mihai Andries 21 Mar. 2013, 19:01 Campionat
Cătălin Rufă** a adus salariile la zi la Vâlcea

După o perioadă mai mult decât dificilă, lucrurile încep să se stabilizeze În Zăvoi. Patronul clubului, Cătălin Rufă a făcut eforturi și a plătit salariile restante. În plus, Rufă le-a achitat ieri jucătorilor și prima de câte 800 lei de căciulă pentru victoria cu FC Argeș, scor 1-0. Astfel, în acest moment, alb-albaștrii mai au de primit doar salariul pe februarie, care trebuia achitat până pe 15 martie, o întârziere  minoră față de problemele din ultimele luni, când erau 3-4 salarii restante.

Astfel, patronul Cătălin Rufă a făcut pași importanți spre normalitate, aducând liniștea financiară la echipă, condiție obligatorie pentru rezultate pozitive. Tehnicianul Alex Pelici este și el mulțumit că promisiunile patronului la semnarea contractului s-au respectat. 

„Eu intervin doar când sunt probleme, domnul Rufă încearcă să aducă toți jucătorii la zi. Au fost probleme în momentul când am venit aici, dar s-au rezolvat. Pentru mine contează foarte mult ca jucătorii să fie liniștiți, eu cu ei îmi fac munca. Din această cauză am plecat a doua oară de la Voința, când erau 4-5 luni de când nu își luaseră banii, mi-am dat cuvântul că încerc să rezolv, nu am putut și am plecat” a spus tehnicianul Alex Pelici.   

 

Articol de Adi GEORGESCU
 

Mihai Andries 21 Mar. 2013, 19:01 Campionat
Pe aceeași temă