Căpitanul Rădoi a scufundat Chindia: autogol și înfrângere la Brăila!

Marius ANGHEL 11 Mar. 2013, 15:00 Campionat
Căpitanul Rădoi a scufundat Chindia:** autogol și înfrângere la Brăila!

Roș-albaștrii s-au întors cu traista goală de la malul Dunării, deși își puseseră mari speranțe în primul joc oficial din 2013. Dezamăgitor este nu doar că s-a pierdut la Brăila, ci modul în care a evoluat Chindia pe parcursul celor 90 de minute. Ca al unei prestații modeste, a picat autogolul căpitanului Sorin Rădoi, într-o fază la care goalkeeper-ul Perianu a respins în față șutul lui Pungă. Coincidență nefericită pentru fundaș, Rădoi s-a aflat vara trecută la Brăila, fiind aproape de a semna un contract de joc cu echipa locală.

„Eu mi-am dorit poate mai mult ca toată lumea să scoatem un rezultat bun la Brăila. Am vrut să le demonstrez celor de acolo că ar fi trebuit să pună mai multă presiune pe conducerea Chindiei dacă își doreau să mă ia”, a declarat autorul singurului gol al jocului de duminică.

Rădoi îmbracă tricoul Târgoviștei încă de la înființarea echipei, în vara lui 2010. „Eu nu pot să îl acuz de nimic. Rădoi este unul dintre jucătorii noștri cu experiență. Se întâmplă, au greșit și alții, și vă dau exemplul Reghecampf, în meciul cu Danemarca”, și-a apărat Sebi Tudor jucătorul.

Rădoi, greșeli și ieșiri necontrolate

Căpitanul Chindiei nu este la prima greșeală care văduvește echipa de puncte importante. Chiar dacă nu a mai înscris, în tricoul Chindiei, în propria-i poartă, Rădoi este protagonistul unor gafe imense, vezi meciurile cu FC Argeș (2-2, acasă) sau Bistrița (0-1, în deplasare). În afara terenului, rămâne antologic un episod petrecut după meciul cu Juventus București, în urmă cu un an: după 1-1 pe Eugen Popescu, Rădoi a încercat să se răzbune pe ziariști, fiind la un pas să îi calce cu mașina, în curtea stadionului. Jucătorul și-a cerut scuze, motivând că era supărat. La capitolul greșeli în meciurile cu Brăila, Pătru a ratat un penalty în jocul tur și n-a mai prins primul 11 vreme de două luni.

13 puncte a strâns Chindia în B1, ocupând locul 9

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: obiectivbr.ro

Marius ANGHEL 11 Mar. 2013, 15:00 Campionat
Pe aceeași temă