„Că am marcat împotriva lui Dinamo nu este o noutate”

01 Apr. 2012, 10:40 Campionat

Lider incontestabil în turul campionatului, Viitorul Constanța a obținut prima victorie din retur deabia în cel de-al treilea meci susținut în 2012. Amenințați din spate de încă alte cinci formații ce se gândesc la promovare, trupa lui Cătălin Anghel s-a impus greu și cu emoții contra lui Dinamo II, scor 1-0, pe stadionul „Florea Dumitrache” din București. Unicul gol al partidei a fost reușit de veteranul Nicolae Dică (FOTO, faza golului), acesta fiind și prima reușită gol în tricolul Viitorului.

La finalul meciului, Dică a explicat că se aștepta ca echipa sa să primească o replică bună din partea lui Dinamo II, la fel cum se așteaptă de la toți adversarii din acest retur. „Am venit să câștigăm cele trei puncte, erau foate importante pentru noi. Este prima victorie din acest retur . Știam de la început că ne aștepată meciuri foarte grele pentru că sunt multe echipe care doresc să promoveze.” a spus vedeta echipei patronate de Gheorghe Hagi.

Întrebat dacă se bucură că a marcat în poarta rivalilor dinamoviști, chiar dacă împotriva echipei secunde a „alb-roșilor”, fostul golgheter al Stelei a răspuns zâmbind. „Îmi doresc să marchez la fiecare meci. Mă bucur că am reușit să înscriu astăzi, că echipa a câștigat. Că am marcat împotriva lui Dinamo nu este o noutate, s-a mai întâmplat. Nu mai știu când am marcat ultima dată în „Ștefan cel Mare”, dar știu că am înscris în finala cupei ultima dată.”, a mai spus Dică la finalul meciului.

Prin victoria cu Dinamo II, scor 1-0, Viitorul Constanța a acumulat 35 de puncte și s-a îndepărtat la 3 puncte în fruntea clasamentului Seriei I, față de CF Brăila și Delta Tulcea, cu cea din urmă echipă urmând să se dueleze miercuri la Ovidiu, în prima intermediară a returului.

Articol și foto de Marius ANGHEL

01 Apr. 2012, 10:40 Campionat
Pe aceeași temă