Buia: „Băieții au vrut să pună bani pentru deplasare”

Mihai Andries 15 Apr. 2013, 02:25 Campionat
Buia:**

Tehnicianul echipei FC Maramureș, Romulus Buia spune că echipa sa are condiții de Liga a IV-a, deși evoluează în al doilea eșalon. După meci, acesta a declarat că: „Am jucat bine prima repriză cât ne-au ținut puterile, am avut ocazii, dar lipsa antrenamentelor s-a văzut. Efectiv, în ultimele două săptămâni am făcut doar un antrenament pe sintetic. Unii băieți vin din orașele lor pe drum și așa ne prezentăm la meci, ei au voință, dar nu poți să continui așa. Am dus o repriză, după golul doi s-a rupt totul, am căzut total. Avem emoții la retrogradare, la felul cum arătăm în joc, nu am văzut un teren mare decât la jocuri”

Buia speră ca ceva să se schimbe în bine din vară. „Sper să rămânem în Liga a II-a, iar ca din vară să facem o fuziune cu o echipă de Liga a IV-a din Baia Mare. Practic, din decembrie nu avem unde face antrenament, nu avem un sintetic sau un teren să reziste. Noi avem condiții minime de Liga a IV-a, băieții au vrut să pună bani să vină în deplasare. Le mulțumesc că vin în deplasări, că sunt înțelegători, mai mult nu am ce să le cer”.

În ciuda problemelor financiare, băimărenii s-au cazat în preziua jocului la cel mai select hotel din Râmnicu Vâlcea, Grand Hotel Sofianu, un stabiliment de patru stele situat chiar lângă stadion.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 15 Apr. 2013, 02:25 Campionat
Pe aceeași temă