Buia: „Am pierdut pe trei greșeli personale” Dumitrescu: „Am luptat împotriva tuturor”

21 Aug. 2011, 12:56 Campionat
Buia:

La prima apariție în Liga 2, FC Maramureș Universitar Baia Mare a pierdut cu 2-3 (1-2) meciul cu FC Argeș, pe stadionul „Viorel Mateianu”. Antrenorul băimărenilor, Romulus Buia, a subliniat că partea negativă este că echipa sa a primit trei goluri din trei greșeli, partea buna fiind aceea că băimărenii au reușit să revină de câte ori au fost conduși. De cealaltă parte, Viorel Dumitrescu a considerat că jucătorii săi au avut de luptat „împotriva tuturor”, subliniind că seria Vest este una deosebit de dificilă.

„A fost un meci foarte greu. L-am început cu o schimbare: Ernszt, accidentându-se la încălzire, a trebuit să îl introducem în teren pe Pop, care nu era așa de bine încălzit. Apoi s-a accidentat Fritea, a trebuit să îl înlocuim și pe el și să schimbăm sistemul de joc. Meciul l-am pierdut pe trei greșeli ale apărătorilor noștri. Lucrul îmbucurător este că am reușit să revenim de câte ori am fost conduși. Ne așteaptă o deplasare dificilă la Juventus București, dar mergem cu gândul la victorie. Chiar dacă după această înfrângere moralul jucătorilor este mai scăzut, vom încerca să îl ridicăm și mergem încrezători mai departe”, a fost declarația făcută de Romulus Buia, antrenorul principal al echipei FC Maramureș Universitar Baia Mare după jocul de sîmbătă.

„Doresc să îmi felicit jucătorii, care au respectat planul pînă în ultimul minut de prelungire și au avut în teren o atitudine care pe mine m-a lăsat fără cuvinte. Au luptat împotriva tuturor! Echipele care promovează întotdeauna evoluează cu mare ambiție. Avem o serie foarte grea, am văzut meciul dintre Timișoara și Bihor și am fost impresionat de forța ambelor echipe, dar nici noi nu ne vom da la o parte…”, a spus antrenorul echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

sursa: emaramures.ro

21 Aug. 2011, 12:56 Campionat
Pe aceeași temă