Bugar: „Nu ne-au avantajat rezultatele”

25 May. 2009, 18:35 Campionat
Bugar: „Nu ne-au avantajat rezultatele

„Leoparzii” au câștigat partida cu UTA prin reușita juniorului Chatti Ramzi. Introdus cu mai puțin de zece minute înainte de fluierul final, jucătorul venit de la Monaco 2 și-a salvat echipa printr-un șut de la limita careului.

„Pe noi nu ne ajuta un egal. Ramzi a intrat pe final pentru atac, și-a făcut bine datoria cât a jucat, s-a demarcat bine, e posibil să joace și meciul viitor. N-am făcut greșeli mari în defensivă, a apărat foarte bine și Mutu”, a declarat Florin Bugar pentru www.liga2.ro.

Antrenorul timișorenilor speră mai departe în salvarea echipei sale de la retrogradare, deși feroviarii au un program mai greu decât principalele contracandidate.

 

„Nu ne-au avantajat rezultatele. Cel mai simplu e să mergem la 45 de puncte, să câștigăm tot, depindem și de alții din păcate. Totuși avem speranțe, situația s-a complicat pentru multe echipe, inclusiv Bihorul sau Turda”, a menționat Bugar, care nu a dorit să comenteze cele întâmplate la meciul Lupeni-CSU Arad (1-2).

Jovanovic a vrut să lovească un copil de mingi

Pentru meciul viitor de pe teren propriu cu Dacia Mioveni, bănățenii nu vor putea conta pe sârbul Marko Jovanovic, eliminat la Arad. Acesta a încasat al doilea galben după ce se pare că a încercat să bruscheze un copil de mingi în minutul 70, când CFR-ul se grăbea. În schimb, atacantul Szabolcs Szekely, principalul marcator pentru alb-vișinii în retur, va fi apt de joc după ce și-a ispășit etapa de suspendare prin cumul de galbene.

 

                            Articol scris de Cornel Biholari

25 May. 2009, 18:35 Campionat
Pe aceeași temă