Brașoveanu: „Marian Pană beneficiază de susținere totală la Farul”

Mihai Andries 17 Oct. 2014, 11:23 Campionat

Președintele FC Farul, Auraș Brașoveanu, a declarat că antrenorul principal al echipei, Marian Pană, beneficiază de susținere totală din partea conducerii clubului. 

„N-am nimic cu el. Marian Pană se bucură de sprijinul întregului colectiv administrativ de la Farul. Azi (n.r. ieri), am purtat o discuție și am lămurit lucrurile. În privința criticilor mele invocate de antrenor, mi-am exprimat o părere legată de jocul echipei și de rezultatele obținute. La eforturile care se fac la Farul, ne așteptam să avem mai multe puncte până acum. Însă nu am criticat munca lui Marian Pană și atitudinea sa. El a luat-o personal, dar n-are nimeni nimic cu el. Nu se pune problema să tratăm cu alți antrenori. Știrea cu Viorel Tănase e inventată. Ne zbatem să-i asigurăm echipei toate condițiile. Jucătorii trebuie să rămână concentrați doar pe ce au de făcut în teren”, a detaliat Auraș Brașoveanu.
 
„Am lămurit lucrurile față în față, bărbătește, cum era și normal. Ne-am pus de acord. Ambii suntem pe aceeași lungime de undă, gândim la fel și vrem același lucru, binele Farului”, a spus și Marian Pană.

Ionuț Plămadă, monitorizat la spital

Președintele Farului a mai spus că, accidentat în meciul cu CF Brăila, mijlocașul Ionuț Plămadă a rămas internat peste noapte în spital. „A fost monitorizat, pentru a se vedea dacă nu cumva a suferit și altceva mai grav decât acel șoc dat de mingea primită în barbă. Primele investigații medicale au infirmat așa ceva. Nu cred că Ionuț va avea probleme pentru meciul de sâmbătă, cu Săgeata, dar decizia o vor lua medicii”, a punctat Auraș Brașoveanu.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 17 Oct. 2014, 11:23 Campionat
Pe aceeași temă