Brăilenii au realizat surpriza etapei

Marius ANGHEL 16 Sep. 2013, 14:26 Campionat
Brăilenii** au realizat surpriza etapei

Cu toate că a fost lipsită de aportul a trei titulari, CF Brăila a făcut o figură frumoasă pe terenul formației care era pe primul loc după etapa inaugurală a Ligii a II-a, FC Clinceni, o grupare la care în primul unsprezece au evoluat Vițelaru, frații Karamyan, Pătrașcu și Bălțoi.

Elevii lui Pânzaru și-au surprins însă adversarii prin evoluția lor și, după două faze fixe, în minutul 19, aveau un avantaj de două goluri. În minutul 11, Frunză a centrat din lovitură liberă, iar Neagoe, de la marginea careului mic, a trimis mingea cu capul, în poarta apărată de Bolboașă. După alte opt minute Ciocâlteu a centrat din corner, iar Bosoi, tot cu capul, a marcat pentru 0-2. Cu toate că formația brăileană a rămas la fel de periculoasă în atac și Iordache, Frunză de două ori, Ciocâlteu și Neagoe i-au creat emoții lui Bolboașă, la pauză scorul a fost egal. Au fost două nesincronizări între portarul Leu și colegii săi din apărare, iar Vițelaru și Arman Karamyan au făcut ca în minutul 44 tabela să indice egalitatea, 2-2.

La reluare s-a jucat pe contre. Gicu Iordache s-a evidențiat din nou, iar observatorul Marian Bucurescu și-a notat numele fotbalistului de la CF Brăila pentru a-l recomanda antrenorilor lotului național.

Dacă CF Brăila nu a amenințat decât prin șuturi de la distanță poarta adversă, în minutul 77, gazdele au fost la un pas de a trece în avantaj numai că mingea șutată de Konyeha a lovit bara și a revenit în teren. Cu cinci minute înainte de finalul partidei, nigerianul care a dat probe și la Pandurii, Konyeha a reușit să marcheze pentru 3-2 și partida părea jucată.

Văzând că scapă printre degete un rezultat pozitiv după ce au condus cu 2-0, brăilenii s-au năpustit asupra careului advers, iar în cele trei minute de prelungire jucătorii de la FC Clinceni nu au atins mingea. Presiunea pusă de oaspeți asupra careului advers s-a concretizat în minutul 90^3. La ultima fază a jocului, Bosoi a centrat în careul gazdelor, Spiridon a oprit mingea pe piept și apoi a șutat în vinclul porții lui Bolboașă, astfel că formația brăileană a obținut un punct important în prima deplasare din acest tur de campionat.

CF Brăila a fost singura echipă brăileană care a obținut un rezultat pozitiv în weekend-ul trecut.

FC CLINCENI
CF BRĂ‚ILA
3-3

Vițelaru ”35, Arman Karamyan ”44, Konyeha ”85 / R. Neagoe ”11, Bosoi ”15, Spiridon ”90+3

Bolboașă – Al. David (Vențer ”75), Vițelaru, Straton, Art. Karamyan (cpt.) – Roșu (Pușkaș ”88), B. Pătrașcu, St. Stancu, Arm. Karamyan – Konyeha, Bălțoi (D. Popa ”53)
Antrenor: Valentin Bădoi

Șt. Leu – Bosoi (cpt.), D. Spiridon, L. Ivan, Colilie – G. Iordache (M. Dima ”89), Ochia, R. Neagoe, Frunză (Olenic ”86) – Ciocâlteu, Ad. Câmpeanu (Ndigwe ”72)
Antrenor Alin Pânzaru

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 16 Sep. 2013, 14:26 Campionat
Pe aceeași temă